Turneul de tenis de la Dubai se joacă fără spectatori

Organizatorii turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), programat în perioada 7 – 13 martie, turneu câștigat anul trecut de Simona Halep (foto), au luat o decizie extremă pentru a preveni răspândirea Covid-19 și au comunicat că a 21-a ediție a evenimentului WTA va fi lipsită de spectatori, în conformitate cu protocoalele Covid-19 din Emiratele Arabe Unite.

„Am comunicat în permanență cu autoritățile cu privire la protocoalele necesare pentru organizarea acestui eveniment de talie mondială în Dubai. Am dori să mulțumim autorităților din Emiratele Arabe Unite pentru sprijinul lor continuu și așteptăm cu nerăbdare să organizăm un turneu extraordinar”, a declarat Colm McLoughlin, vicepreședinte executiv și CEO Dubai Duty Free.

Simona Halep s-a bucurat de susținerea permanentă a spectatorilor la edițiile precedente ale turneului din Dubai și are o imagine excelentă în Emiratele Arabe Unite, fiind ambasadoarea companiei Dubai Duty Free care sponsorizează turneul WTA dotat cu premii în valoare totală de 1,83 milioane de dolari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.