Categories: Sport

Trupele de handbal din judeţ, doar două victorii din şapte posibile

Echipele de handbal hunedorene participante în campionatele naţionale de juniori au obţinut doar două succese în ultima săptămână, în cele şapte partide jucate. Victoriile au fost obţinute de grupările de juniori II, în timp ce trupele de juniori III au pierdut pe linie.

CSŞ Petroşani a salvat onoarea fetelor
Echipa de juniori II de la CSŞ Petroşani a fost singura grupare feminină din judeţ care a obţinut o victorie în ultima etapă. Trupa antrenată de Daniel Brânzău a învins la limită, în deplasare, pe LPS Slatina, scor 25-24 (12-13). În clasament, echipa din Valea Jiului ocupă locul 3 în seria E, cu 7 puncte şi va evolua la finalul săptămânii viitoare în primul turneu de sală, în care va întâlni echipele HCM Craiova, Chimia Rm. Vâlcea şi CSŞ Drobeta Turnu Severin.
În schimb, echipa de junioare III a clubului CSŞ Petroşani a fost învinsă în etapa a VIII-a a seriei E, scor 25-30 (16-17), de CSŞ Drobeta Turnu Severin, ocupând locul 5, cu 13 puncte. În aceeaşi serie, CSM „Mihai Viteazul” Vulcan a fost învinsă la rândul ei de HC Universitatea FEFS II Craiova, scor 23-28 (8-18), ocupând locul 8 în clasament, cu 8 puncte. În runda viitoare, cele două echipe se vor întâlni în meci direct, la Vulcan.

Trupele masculine, pe podium la ambele categorii
Echipa masculină de juniori II de la CSŞ Hunedoara a învins în etapa a VI-a a seriei G, pe teren propriu, scor 36-29 (16-12), pe LPS Sebeş. În clasament, hunedorenii ocupă locul 3, cu 13 puncte şi vor sta în runda viitoare. În schimb, echipa de juniori III a cedat în faţa grupării CSM Şcolar Reşiţa, scor 26-30 (14-18). Chiar şi cu acest eşec, hunedorenii se află pe podium, ocupând locul 3, cu 10 puncte, şi vor juca în următorul meci, în deplasare, cu LPS Banatul Timişoara.

Echipele feminine de pe Cerna, înfrânte de trupe din Timiş
Cele două echipe din Hunedoara aflate în seria G a campionatului naţional de junioare III au fost învinse în ultima rundă. CSŞ Hunedoara a pierdut în deplasare, scor 28-41 (16-20), în faţa echipei HC Jimbolia iar ACS „Traian Lalescu” a cedat pe teren propriu, scor 16-25 (7-13), în faţa celor de la Şcoala Generală Numărul 7 Timişoara. În clasament, ACS „Traian Lalescu” ocupă locul 6, cu 7 puncte şi va întâlni în următorul meci pe LPS Banatul Timişoara, iar CSŞ Hunedoara ocupă locul 7, cu 6 puncte şi va juca în următoarea partidă cu ACS Leu Giarmata. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

9 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

9 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

9 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

9 ore ago