Categories: Comunitate

Trupa pop-opera “Distinto” în concert la Deva

Surpriză muzicală de excepţie, de 8 Martie! Primăria municipiului Deva şi Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” vă invită, duminică, 8 Martie 2020, la ora 18:00, în sala mare a Centrului Cultural din Deva, la spectacolul intitulat ”Mamă, mulţumesc!”, susţinut de trupa ”Distinto”.

Evenimentul este dedicat celei mai importante persoane din viaţa fiecăruia dintre noi. Trei tenori – Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi Mihai Radu – vor oferi publicului devean o seară melancolică, printr-o serie de melodii nemuritoare ca ”Mulţumesc, iubită mamă!”, ”Per te” sau ”Mamma”, abordate în manieră pop-opera, precum şi piese proprii ca ”Aripi să zbori” sau ”Nu vreau să te pierd”.
”Distinto” reprezintă primul proiect pop-opera din România. Înfiinţată în urmă cu 13 ani, trupa a cântat în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj-Napoca şi Iaşi, în 2008.
Intrarea la spectacol se face pe bază de invitaţie. Invitaţiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 16:00. Informaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon 0721.055.037. (M.V.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago