Categories: Sport

Trofeu valoros pentru West Deva la fotbal pe plajă

Campioana naţională en titre la fotbal pe plajă, echipa ACS West Deva, a participat la o nouă ediţie a turneului internaţional de fot­bal pe plajă Varna Intrernaţional Beach Soc­cer Cup. La ediţia din acest an au participat formaţiile Napoli Patron Beach Soccer Club (Grecia), BSC Nistru (Republica Moldova), MFC Spartak Varna (Bulgaria), gazda între­cerilor şi ACS West Deva. Jocurile s-au des­fă­şurat pe Plaja Asparuhova din Varna.
Competiţia de la Varna deschide sezonul com­petiţional internaţional, care are pro­gra­mat în luna iulie Europe Soccer Beach de la Nazare- Portugalia, unde se vor întâlni cele mai prestigioase formaţii naţionale de fotbal pe plajă.
ACS West Deva a pierdut cu 1-3 jocul dis­pu­tat în prima zi a turneului cu BSC Nistru şi apoi cu 2-3 jocul cu gazdele de la MFC Spar­tak Varna dar devenii s-au mobilizat şi au reuşit să se impună cu 4-2 în faţa grecilor de la Napoli Patron Beach Soccer Club.
În finala mică, pentru locurile 3-4 din tur­neu, echipa deveană a învins din nou cu 3-1 pe grecii de la Napoli şi s-a situat pe locul trei în clasamentul turneului. Au evoluat la ACS West Deva:Paul Andrei Neag, Andras Kele­men, Iulian Augustin Răvoiu,Ionel Pulhac Pos­teucă, Ionuţ Florea, Daniel Zaharia, Mihai Petru Voica, Mihail Robert Pîslaru,Toma Vicene şi Răzvan Dumitru Radu echipa fiind însoţită de team managerul Daniel Eduard Kovacs.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

7 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

7 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

7 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

7 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

7 ore ago