Categories: Sport

Trei titluri naţionale şi un barem de europene

Arcaşii din „generaţia nouă” a SCM Deva au obţinut trei titluri naţionale şi trei medalii de argint la Campionatul Naţional rezervat copiilor şi juniorilor care s-a desfăşurat la Bacău, la finalul săptămânii. În plus, Sebastian Trestian, care a devenit campion naţional la nivel de juniori II, a reuşit să îndeplinească şi baremul pentru participare la „Cupa Europeană” de la Roma.
Cea mai bună performanţă a arcaşilor de la SCM Deva care se pregătesc la Aninoasa a realizat-o Sebastian Trestian în competiţia rezervată juniorilor II. Cu o evoluţie foarte bună, în care a îmbinat talentul cu seriozitatea şi concentrarea, Sebastian a devenit campion naţional în proba individuală. Acesta a avut o performanţă atât de valoroasă, încât a reuşit să acumuleze un număr de puncte prin care a realizat baremul de calificare pentru Cupa Europeană de la Roma, din acest an.
O altă medalie de aur a fost obţinută de Andreea Mihuţ, care a triumfat în concursul individual de la categoria juniori III. La aceeaşi categorie, Edi Mikloş s-a clasat pe locul patru. În plus, în proba pe echipe mixte de la categoria juniori III, Edi Mikloş şi Andreea Mihuţ au ţintit direct titlul de campioni naţionali. Colecţia de medalii a celor de la SCM Deva a fost completată cu două trofee de argint obţinute de Mario Ţîmpu şi Ramona Bozac în proba de echipe mixte de la categoria copii şi de trio-ul Mario Ţîmpu, Cosmin Stănculescu şi Denis Tănăsescu, care s-a clasat pe locul doi în proba de echipe copii. În fine, la individual, categoria copii, Mario Ţîmpu s-a clasat pe locul secund, Cosmin Stănculescu a fost pe patru, iar Ramona Bozac s-a clasat pe poziţia a cincea. Sportivii de la SCM Deva au fost coordonaţi la această competiţie de antrenorii Gigi Puşcă şi Răzvan Marcu, ultimul fiind pentru prima dată în postura de antrenor. Pe lista de start a competiţiei s-au aflat 70 de sportivi de la 20 de echipe din ţară. (C.Marinuţ)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Lucrurile sunt clare în regiunea cu lăm­pașe. Dacă n-ar fi vorba de democrație, parcă nici…

11 ore ago

Bulina albă

Alexandru Moroșanu, elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Petroșani Pentru că a fost medaliat…

11 ore ago

Bulina neagră

Mihaela A., condamnată pentru delapidare Pentru că nu a respectat obligațiile impuse de instanță și…

11 ore ago

Laurențiu Nistor: Castelul Nopcsa din Țara Hațegului, readus la viață

În Țara Hațegului, la Săcel (comuna Sântămăria-Orlea), se află unul dintre cele mai impunătoare monumente…

12 ore ago

Braconieri de comori dacice scăpați de justiție

Braconierii au fost cercetați ani în șir pentru săpături neautorizate și je­fuirea unor situri arheologice.…

12 ore ago

Percheziţii la persoane care comercializau produse contrafăcute, în zona Orăştie

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara au pus în executare, miercuri, trei mandate…

12 ore ago