Actualitate

Trei persoane rănite în urma unui accident pe un bulevard din Deva

Patru autoturisme, dintre care două erau parcate, au fost implicate într-un eveniment rutier produs mier­curi pe un bulevard din Deva, trei persoane, din care una aflată pe tro­tuar, având nevoie de asistenţă me­di­cală, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

A suferit un atac de panică
„Pompierii militari ai Detaşamentului Deva au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier care a avut în Deva, pe Bd. Iuliu Maniu. În urma evenimentului, în care au fost implicate patru auto­tu­ris­me, trei persoane, conştiente şi coo­perante, au avut nevoie de asis­ten­ţă medicală din partea echipajului S.A.J. aflat la faţa locului. O persoană din cele trei se afla pe trotuar şi a suferit un atac de panică, iar celelalte două se aflau în două dintre auto­tu­rismele implicate”, au informat re­pre­zentanţii ISU Hunedoara.
Potrivit sursei citate, unul dintre auto­turismele implicate în accident a dislocat un stâlp de iluminat, după care a lovit un autovehicul şi a ricoşat în alte două, aflate în parcarea amenajată pe marginea părţii carosabile.
„Pompierii au intervenit de urgenţă pentru a preveni un incendiu care ar fi putut izbucni la motorul unuia dintre auto­turisme. Totodată, au asigurat pe întreg perimetrul măsurile de pre­ve­nire a incendiilor şi de sablare a caro­sa­bilului, care se impun în astfel de situaţii”, a menţionat ISU Hunedoara.
Pe durata cercetărilor, circulaţia a fost oprită pe porţiunea Giratoriu Pri­mărie – Intersecţie Piaţa Deva, iar pe celălalt sens s-a desfăşurat îngreunat.
„Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de către organele abili­tate”, a precizat ISU Hunedoara.
Maşinile implicate în accident au suferit avarii. (A. N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

22 de ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

22 de ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

22 de ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

22 de ore ago