Categories: Comunitate

Trei administraţii fiscale teritoriale, preluate de finanţele judeţene

Oana Mihnea

Conform unui comunicat transmis de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Hunedoara are încă trei unităţi în subordine.
Prin ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 2211/2013 a fost aprobată competenţa teritorială de administrare a contribuabililor, fiind arondate unităţile teritoriale la unităţile fiscale din cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice. În acest sens, Primăria oraşului Simeria şi primăriile comunelor Băcia şi Rapoltu Mare au solicitat ANAF-ului, arondarea la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Hunedoara a unităţilor din Simeria, Băcia şi Rapoltu Mare, prin preluare de la Serviciul fiscal municipal Orăştie. Administraţia judeţeană, la rândul ei, prin adresa nr. 2210/2015, a precizat faptul că propunerea de rearondare fiscală este oportună şi necesară şi că, din punct de vedere al activităţii de trezorerie şi contabilitate publică Hunedoara, nu există obiecţii cu privire la rearondarea celor trei unităţi teritoriale la trezoreria municipiului reşedinţă de judeţ din cadrul acesteia.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • VREI SA CASTIGI BANI DE PE NET SI NU STII CUM ? IATA O METODA NOUA SI DE VIITOR ! DOMENIUL DE ACTIVITATE ESTE IN PUBLICITATE CARTI , fiind vizata in viitor piata americana. Cautam persoane SERIOASE , dornice de a munci din confortul casei cand si cum doresc . Va trimitem CURS COMPLET si CONTRACT LEGAL . Castigul minim este de 300 euro lunar , pentru o munca de 2-3 ore zilnice de munca . Suntem la inceput de drum , asa ca aveti numai de castigat . Pentru informatii va rog trimiteti textul FRANCIZA la adresa de e-mail
    gingishan67@yahoo.com

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

22 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

22 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

22 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

22 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

22 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

22 de ore ago