Categories: Actualitate

Trei accidente şi şase răniţi în weekend

Natalia Bumbac
Maximilian Gânju

Şase persoane au fost rănite în urma a două accidente rutiere petrecute la sfârşitul săptămânii trecute pe drumurile judeţului.
Ieri, în jurul orei 06.00, o femeie de 46 de ani din Deva, care se deplasa cu autoturismul pe DN 7, în zona localităţii Mintia a pătruns pe sensul opus şi a lovit o altă maşină condusă de un tânăr de 26 de ani din Sibiu. Accidentul s-a produs din cauza şoferiţei de 46 de ani, care nu a adaptat viteza maşinii la condiţiile de drum. În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniţi uşor.
Al doilea accident a avut loc sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe drumul dintre Haţeg şi Caransebeş. Trei bărbaţi de 19, 28 şi 38 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce autoturismele cu care se deplasau s-au ciocnit. Aceştia au suferit contuzii la nivelul toracelui şi membrelor superioare, fiind transportaţi la UPU Haţeg, pentru investigaţii medicale amănunţite.
Un băieţel şi mama lui au fost la un pas de tragedie după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe DN 66, pe raza comunei Baru Mare. Femeia se afla la volan şi venea din Reşiţa spre Petroşani, iar într-o curbă uşoară a pierdut controlul volanului şi a zburat pur şi simplu într-un lan de pe marginea drumului. Şoferiţa n-a mai putut controla maşina din cauză că a rămas fără frâne şi a avut noroc că zona unde s-a produs accidentul nu are rigolă adâncă, astfel că maşina şi-a continuat drumul câteva zeci de metri pe terenul arabil până s-a oprit. În autoturism era şi un băieţel, fiul şoferiţei, care a suferit răni uşoare. Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la spital pentru investigaţii suplimentare, iar medicii spun că viaţa nu-i este pusă în pericol. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele femeii şi fac cercetări pentru vătămare din culpă.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

7 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

7 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

7 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

7 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

7 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

7 ore ago