Categories: Sport

Transferul lui Ousmane N’Doye, la CNS Cetate Deva, a devenit certitudine

Ovidiu Mănăstire

Cel mai important transfer al echipei CNS Cetate Deva, senegalezul Ousmane N’Doye, a fost prezentat ieri oficial în cadrul unei conferinţe de presă. Fotbalistul de 38 de ani a efectuat şi primul antrenament, urmând să fie în lot pentru partida cu Millenium Giarmata, de vineri.

Blocat de birocraţie să ajungă mai repede
Aşteptat ca „pâinea caldă”, încă din luna septembrie, senegalezul Ousmane N’Doye a ajuns în sfârşit la Deva, rezolvându-şi problemele pe care le-a întâmpinat cu obţinerea vizei. Ieri, fotbalistul care a trecut în cariera sa la echipe precum FC Vaslui, Dinamo Bucureşti, Săgeata Năvodari şi ASA TG. Mureş, a fost prezentat oficial la o conferinţă de presă la care au mai fost prezenţi primarul şi viceprimarul municipiului Deva, Mircia Muntean şi Răzvan Mareş, preşedintele clubului devean, Cristian Bobar şi antrenorul alb-albaştrilor, Viorel Tănase. „Ousmane nu a ajuns mai repede nu din motivul că nu ar fi vrut să vină sau nu am fi vrut noi să-l aducem. Este o problemă cu încadrarea jucătorilor extracomunitari în România şi toate cluburile se lovesc de asta. Este foarte important că a ajuns şi cred că e unul din cei mai importanţi jucători care au jucat la Deva”, a spus preşedintele Cristian Bobar.

„I-am promis lui Cristi Bobar că îl voi urma!”
Extrem de relaxat, cu imaginea nonconformistă pe care şi-a creat-o, Ousmane N’Doye a declarat că venirea la Deva a fost o promisiune făcută preşedintelului Cristi Bobar încă de pe vremea când cei doi activau la ASA Tg. Mureş. „Eu m-am născut cu fotbalul în sânge şi nu va fi o problemă să mă adaptez la acest nivel. Joc oriunde, chiar şi la Liga a V-a. Nu am venit aici să joc la mişto, dacă era aşa, nu veneam aici. Am avut multe oferte dar mi-am dat cuvântul lui Cristi Bobar şi pentru mine e foarte important să mi-l ţin. Eu şi Cristi Bobar suntem ca fraţii, nu am avut niciodată o relaţie de şef-subaltern, şi mi-a spus, când eram la Tg. Mureş, că mă va lua la următorul său club. Când a venit la Deva m-a sunat şi i-am spus că vin pentru că şi el m-a ajutat când am avut nevoie. Vom vedea ce va fi până în iarnă şi sper să rămân în continuare, să ne îndeplinim obiectivele”, au fost primele cuvinte ale lui Ousmane N’Doye în calitatea de jucător al echipei CNS Cetate Deva.

„Aveam nevoie de un lider la echipă!”
La finalul conferinţei de presă, senegalezul, care va purta numărul 78  pe tricoul de joc, a efectuat şi primul antrenament, iar antrenorul Viorel Tănase speră ca Ousmane să fie noul lider al echipei devene. „Am stat de vorbă cu Ousmane şi mi-a spus că s-a antrenat în această perioadă. Oricum are o condiţie fizică de invidiat, dar, după cum se ştie, la mine nu joacă numele, joacă valoarea. Vreau să-i urez bun venit la Deva, este un jucător exponenţial în fotbalul românesc. Ne bucurăm că a ajuns la noi un jucător de asemenea valoare. Aveam nevoie de un lider, atât în teren cât şi în vestiar. Cred că echipa va creşte în ultimele patru etape şi cu ajutorul lui Ousmane. Eu sper ca meciul de vineri să-l câştigăm, avem nevoie de puncte pentru a ne clasa în primele şase locuri”, a spus Viorel Tănase. Debutul oficial al lui Ousmane N’Doye se va produce mâine, de la ora 14.00, în partida pe care devenii o vor susţine în etapa a IX-a a Ligii a III-a, seria a IV-a, cu Millenium Giarmata.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

18 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

18 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

18 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

18 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

18 ore ago