Categories: Actualitate

Traian Berbeceanu scrie despre neregulile din Poliţie

      Fostul comisar-şef de poliţie, Traian Berbeceanu(foto), a postat unmesaj pe pagina sa de Facebook, în urma crimelor din Caracal, în care arată că s-a aşteptat ca foştii săi colegi să vorbească deschis despre neregulile grave din sistem.
Reamintim că Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. Din aprilie 2018 a ieşit din sistem, pensionându-se.
„Mă aşteptam să văd reacţii ferme ale sindicatelor din poliţie prin care să ne asumăm greşelile, erorile şi, acolo unde este cazul, lipsa pe profesionalism, chiar indolenţa şi nesimţirea. Mă aşteptam ca aceştia să explice clar opiniei publice modalităţile defectuoase în care se fac încadrările în ultimii ani doar din dorinţa de a asigura «numeric» lipsa acută de personal. Speram să se vorbească despre nepăsarea ministerului în ceea ce priveşte organizarea pregătirii profesionale adevărate, serioase, temeinice a celor nou încadraţi, aruncaţi fără discernământ în stradă după primele zile de la încadrare. Speram ca sindicatele să explice modul ticălos în care se fac numirile în funcţiile de conducere, doar prin împuterniciri şi delegări succesive, ori prin concursuri trucate, şi numai la recomandarea expresă a baronetului politic. Să explicăm oamenilor de ce le-am înşelat încrederea, de ce nu suntem în stare să le mai garantăm siguranţa. Şi, DA, speram ca sindicatele şi membrii acestora să se alăture mii-lor de civili, să protesteze acum în stradă împotriva destructurării sistematice a poliţiei naţionale. Dacă nu acum, atunci când?”, a scris Traian Berbeceanu pe pagina de socializare amintită. (M Crivăţ)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • De ce nu spune tiganu Asta si de neregulile comise de El? Pt CA este un Las si Un mincinos. A intrat in Politie prin pile si a promovat prin pile. O jigodie si Un om fals.

  • A simtit el pe pielea lui abuzurile care le-a facut,a fost suficient 1 luna de arest sz fie terorizat.bulangiu corupt

  • Stati linistiti oameni ca Dumnezeu le da la fiecare,mai devreme sau mai tarziu toti vor plati pt zbuzurile care le comit,acum.iau in ras ce sa intamplat da sa patrasca si ei ce a patit familia aia,atunci o sa vada cum este.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie cu chipiu are șanse mari să fie re­trogradată. Nu de…

11 ore ago

Dansăm? Da, la Simeria a fost o seară magică

Seară magică la Simeria, duminică! În Parcul Unirii, care tocmai a fost reabilitat, a fost…

11 ore ago

Bulina albă

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a crezut de la bun început în echipa…

11 ore ago

Bulina neagră

Vasile T., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru furt calificat, omul fiind…

11 ore ago

Lelese: Vor să fie găsiți oricând, de oricine, prin RENNS

Magdalena Șerban Registrul Electronic Național al No­men­claturii Stradale reprezintă evidența electronică a drumurilor și adre­selor…

11 ore ago

Nu mai lucrează cu publicul! Salariații de la Mediu protestează!

Salariații de la Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara se răzbună pe hunedoreni. Pentru că nu…

11 ore ago