Categories: Eveniment

Traficanţii de utilaje, menţinuţi în arest

Grupul interlopilor acuzaţi de trafic de utilaje a fost prezentat, ieri, instanţei, pentru prelungirea arestării preventive.

Cei 16 inculpaţi, printre care se numără campionul naţional la box, Andrei Dărămuş, din Alba Iulia, considerat şi liderul celei de-a doua grupări anihilate, şi temutul interlop Doru Tukacs, din Satu Mare, au fost aduşi încătuşaţi din arestul IPJ Alba, la Tribunalul Hunedoara.

Din cei 16 inculpaţi, nouă au fost reţinuţi la sfârşitul lunii ianuarie, restul fiind încarceraţi din decembrie 2010, pentru constituire şi aderare la grup infracţional organizat şi furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. Potrivit procurorilor, aceştia sunt cercetaţi pentru furtul mai multor utilaje din Occident, care apoi erau vândute în Ungaria şi România. Toţi membrii grupării au fost prezentaţi magistraţilor hunedoreni care au decis prelungirea măsurii arestării preventive, pentru cei 16, cu încă 30 de zile. Deoarece inculpaţii au atacat cu recurs decizia Tribunalului Hunedoara, dosarul va fi înaintat Curţii de Apel Alba, care va decide soarta membrilor grupării. (A. Lazăr)

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

7 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

13 ore ago