Categories: Actualitate

Traficanţii de droguri din Valea Jiului rămân în arest

Anamaria Nedelcoff

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au respins ieri cererile lui Marius Florin Tivdă şi George Valentin Dănescu, din Valea Jiului, acuzaţi de trafic internaţional de droguri. Cei doi tineri vor rămâne în continuare în arestul Penitenciarului Aiud.
„Instanţa a respins cererile de revocare a măsurii preventive a arestării formulate de cei doi inculpaţi. De asemenea, instanţa a respins cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a obligării de a părăsi localitatea sau ţara formulate de inculpaţi“, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Cei doi pot face recurs în termen de 24 de ore de la pronunţare.
Marius Florin Tivdă şi George Valentin Dănescu, alături de fraţii Lucian Ştefan şi Marius Cristian Lăcătuş, sunt acuzaţi de procurori că fac parte dintr-o reţea care vindea în Valea Jiului droguri cu risc aduse din Olanda. Procurorii au mai stabilit că pe lângă traficul de haşiş şi canabis, gruparea se ocupa şi cu spargeri de locuinţe şi de maşini. Săptămâna trecută, Marius Cristian Lăcătuş a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, iar Lucian Ştefan Lăcătuş a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago