Traficanţi de droguri, trimişi după gratii

03 Traficanti-petrosani-canabis-571Patru bărbaţi, toţi din Deva, au ajuns după gratii fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc. Aceştia au fost prinşi, marţi, în urma unei acţiuni a procurorilor şi ofiţerilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Hunedoara.
Potrivit anchetatorilor, în urma acţiunii au fost ridicate de la domiciliu şi duse la audieri 10 persoane, iar în final, patru dintre ele au fost prezentate Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare. „Instanţa a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpaţi pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea a fost contestată, drept pentru care dosarul va fi trimis la Curtea de Apel Alba Iulia spre soluţionare”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al tribunalului hunedorean. Astfel, Florin Josan, Ilie Rusu, Karlos Alexanderr Kanyadi şi Răzvan Ludovic Kuţaba vor afla zilele următoare dacă rămân, sau nu, după gratii.
Se pare că aceştia vindeau drogurile în municipiul Deva, unul dintre punctele de desfacere fiind clubul administrat de unul dintre inculpaţi. Traficanţii vindeau gramul de canabis cu 60 de lei. (L. Goangă)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.