Traficanţi de droguri, menţinuţi în arest

traficanti droguri Florin Josan Ilie Rusu (9)Ieri pe rolul Tribunalului Hunedoara s-a judecat contestaţia faţă de măsura arestului preventiv depusă de către un grup de patru inculpaţi de trafic de droguri. Magistraţii au respins cererea de înlocuire sau revocare a măsurii arestării preventive cu alte măsuri neprivative de libertate şi au stabilit că cei patru inculpaţi rămân în continuare după gratii.
Cei patru bărbaţi, toţi din Deva, au ajuns în arest fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc. Aceştia au fost prinşi, luna trecută, în urma unei acţiuni a procurorilor şi ofiţerilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, în urma acţiunii au fost ridicate de la domiciliu şi duse la audieri 10 persoane, iar în final, patru dintre ele au fost prezentate Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.
Astfel, Florin Josan, Ilie Rusu, Karlos Alexanderr Kanyadi şi Răzvan Ludovic Kuţaba au fost trimişi după gratii. Se pare că aceştia vindeau drogurile în municipiul Deva, unul dintre punctele de desfacere fiind clubul administrat de unul dintre inculpaţi. Traficanţii vindeau gramul de canabis cu 60 de lei. (N. Bumbac)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.