Categories: Actualitate

Traficanţi de droguri, condamnaţi la puşcărie

Natalia Bumbac

Prima etapă, mai exact judecata de fond, din procesul a patru tineri hunedoreni acuzaţi de trafic şi deţinere de droguri, s-a încheiat. Tribunalul Hunedoara a dat ieri sentinţa, iar Florin Josan, Ilie Rusu, Karlos Alexanderr Kanyadi şi Răzvan Ludovic Kuţaba au aflat care le va fi soarta în următoarea perioadă. Potrivit minutului instanţei, toţi patru au fost condamnaţi la ani grei de închisoare cu executare, dar decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.
Ilie Rusu a primit pedeapsa cea mai grea dintre toţi, acesta fiind condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare şi interzicerea unor drepturi pentru o perioadă de doi ani. Răzvan Ludovic Kuţaba a fost condamnat la trei ani cu executare, iar Florin Josan şi Karlos Alexanderr Kanyadi au primit câte trei ani şi trei, respectiv şase luni de puşcărie, dar şi interzicerea unor drepturi pentru o perioadă de doi ani. Reamintim cititorilor că Florin Josan, Ilie Rusu, Karlos Alexanderr Kanyadi şi Răzvan Ludovic Kuţaba, toţi din Deva, au fost prinşi, în luna mai, în urma unei acţiuni a procurorilor şi ofiţerilor DIICOT – Serviciul Teritorial Hunedoara, că vindeau droguri în municipiul Deva, unul dintre punctele de desfacere fiind clubul administrat de unul dintre inculpaţi.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

2 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

2 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

2 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

2 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

2 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

2 ore ago