Categories: Actualitate

Traficanta de droguri, condamnată la patru ani de închisoare

Cristina Ghenea

Claudia Hoca (foto), o traficantă de droguri din Lupeni, şi-a primit ieri sentinţa. Femeia a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare, şi va fi nevoită să suporte cheltuielile de judecată.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, la termenul de ieri, „instanţa a dispus condamnarea inculpatei la o pedeapsă rezultantă de patru ani de închisoare cu executare, pentru infracţiunile de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept. De asemenea, femeii  i-au mai fost interzise drepturile de a fi aleasă în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat pe o durată de trei ani. Magistraţii au dispus şi confiscarea şi distrugerea cantitaţii de 496,8 grame de cannabis şi, totodată, inculpata este obligată să plătească suma de 3.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat“, a declarat Ildiko Glăman. Aceasta a adăugat că împotriva hotărârii Tribunalului Hunedoara se poate declara apel în termen de 10 zile de la comunicare.
În vârstă de 38 de ani, Claudia Hoca, din Lupeni, a fost arestată în februarie, după ce ofiţerii de la Crimă Organizată au prins-o într-o benzinărie din Petroşani, unde, însoţită de sora sa în vârstă de 25 de ani, încerca să vândă aproximativ 500 de grame de haşiş contra unei sume de 4.300 de euro. Drogurile erau aduse din Italia, unde erau procurate de soţul traficantei.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago