Categories: Actualitate

Traficant de droguri condamnat pentru comercializarea a sute de doze

Maximilian Gânju

Ofițerii antidrog au probat că își dez­vol­tase o adevărată afacere cu substanțe in­terzise până să fie prins. A comercializat către consumatori tot ce se putea în materie de droguri, iar magistrații l-au pe­depsit aspru.

Nu l-au iertat
Trimis în judecată la Tribunalul Hune­doara pentru trafic de droguri de risc, tra­ficantul a primit o pedeapsă de aproape 4 ani de închisoare, pentru săvârşirea infrac­ţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată, dar a făcut apel. În fața instanței de judecată, tânărul aa re­cunoscut integral comiterea faptelor, ast­fel cum au fost descrise în actul de se­si­zare. „Inculpatul este consumator de ke­tamină, cannabis, MDMA, 2CB, LSD, 3 MMC, 4 MMC, cocaină, GHB, de aproximativ 7-8 ani. Conform propriilor declarații, acesta obișnuia să-şi procure drogurile din Bucureşti şi Cluj cu preţul de 35 lei/pastilă. În­cepând cu anul 2018, a început să co­mer­cializeze droguri la petrecerile private la care participa, continuând această acti­vitate chiar şi după declanşarea pandemiei cu virusul SARS-COV 2 pe teritoriul Româ­niei. Inculpatul vindea droguri de risc şi de mare risc în principal la persoane pe care le considera de încredere, cu următoarele preţuri: cannabisul cu 50 lei/gram, cocaină cu 500 lei/gram, comprimatele cu 50 lei/buc., ketamina cu 200 de lei/doza (0,8 grame), LSD – 50-60 lei/timbru”, se arată în dosar.
Procurorii DIICOT au probat că tânărul din Hunedoara a vândut substanțe inter­zise de cel puțin 130 de ori. În fața Curții de Apel Alba Iulia a cerut reducerea substan­țială a pedepselor, dar și suspendarea exe­cutării pedepsei sub supraveghere. Ma­gistrații i-au respins apelul.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Asta nu e pedeapsa!
    Pedeapsa ar trebui sa fie minim 20 de ani!
    Va bateți joc de copii nostrii

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

17 ore ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

17 ore ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

17 ore ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

17 ore ago

Telenovelă sfârșită în sala de judecată

Amantul a devenit extrem de gelos și și-a urmărit iubita întocmai ca în filmele cu…

17 ore ago