Categories: Actualitate

Totuşi, cine va prelua conducerea CEH?

Natalia Bumbac

A trecut o săptămână de când Constantin Jujan a demisionat din funcţia de director general al Complexului Energetic Hunedoara şi încă nu se ştie cine este persoana care îi va lua locul.
Singurul nume care s-a vehiculat până acum că ar putea fi viitorul director general al CEH este cel al lui Iulian Offenberg, consilier al ministrului Energiei. Doar că, după o săptămână de la plecarea fostului director general din fruntea societăţii nu s-a luat nici o decizie în acest sens.
Referitor la această problemă, consilierul ministrului Energiei ne-a declarat: „Deocamdată, lucrăm la un plan de evaluare a CEH, iar până atunci nu discutăm aspectele legate de funcţii. De abia când vom finaliza acest plan, Consiliul de Administraţie se va întruni şi va decide cine va veni la conducerea societăţii şi este posibil să fie mai multe propuneri. Până la acest moment am reuşit să analizăm starea minelor de cărbune, care se află într-un adevărat regres tehnic şi pentru care trebuie identificate surse de finanţare”, a afirmat Iulian Offenberg, consilierul ministrului Energiei.
Despre informaţiile conform cărora ar fi refuzat propunereaa făcută de ministrul Gerea să preia conducerea CEH, Iulian Offenberg a precizat că nu a avut ce să refuze, deoarece până ieri nu i s-a făcut nici o propunere în acest sens, el spunând că este vorba de „discuţii pur politice”.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

13 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

13 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

14 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

14 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

14 ore ago