Totul pentru şcoalã. Totul pentru copii!

În fiecare an, municipalitatea Vulcanului este alături de toţi aceia care contribuie la activitatea de educaţie şi învăţământ dedicată copiilor şi tinerilor comunităţii noastre, în toate ciclurile de pregătire: preşcolar, primar, gimnazial, liceal.
Toate investiţiile de până acum făcute pentru modernizarea unităţilor de învăţământ sunt evidenţe ale implicării constante a administraţiei locale,  pentru pregătirea în condiţii optime a copiilor noştri.
Începutul anului şcolar 2013 – 2014 ne apropie din nou de comunitatea şcolară a Vulcanului. Prin programul de sprijinire cu rechizite a tuturor copiilor din ciclul primar, intitulat generic: „Totul pentru şcoală. Totul pentru copii”, Consiliul Local şi Primăria municipiului Vulcan exprimă încă o dată, un lucru simplu: avem datoria să facem tot ceea ce putem pentru ca generaţiile de elevi să înveţe în cele mai bune condiţii.
Şcolile sunt curate, pregătite pentru noul an şcolar. Doamnele educatoare, învăţătoare, profesoare, domnii profesori sunt  cu bateriile încărcate pentru săptămânile şi lunile de şcoală care urmează. Elevii dornici de şcoală sunt aşteptaţi să li se ofere noi cunoştinţe. Pe lângă acestea, cei mici din clasele 0 – 4 vor găsi pe bănci pachetele cu rechizite de la prietenii lor mai mari, de la Primărie şi Consiliul Local.
Clopoţelul sună astăzi din nou. Doresc tuturor cadrelor didactice şi elevilor din Vulcan, multă sănătate şi succes în pregătirea şcolară.
Spor la învăţătură, dragi elevi!

Ing. Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan

MesagerulHunedorean

Recent Posts