Actualitate

TIR răsturnat din cauza unei şoferiţe

Maximilian Gânju

Circulaţie blocată, un autotren răsturnat şi o maşină distrusă, din cauza unei şoferiţe de 37 de ani, din Deva, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Accidentul a avut loc miercuri seara, pe Calea Zarandului, din municipiu. Potrivit poliţiştilor, şoferiţa a pierdut controlul asupra autoturismului şi a pătruns pe scuarul din partea stângă (în sensul de circulaţie). Femeia a încercat să redreseze autoturismul, virând dreapta pentru a reveni pe carosabil, însă a acroşat un autocamion condus pe banda I, în acelaşi sens de mers, de un arădean în vârstă de 45 de ani. La rândul lui, şoferul autotrenului a virat dreapta pentru a evita coliziunea cu autoturismul, însă a pierdut controlul asupra mastodontului şi a lovit un stâlp de iluminat public stradal, un copac, după care s-a răsturnat.
În urma accidentului a fost blocat total sensul de mers Arad – Simeria, iar circulaţia deviată pe rute ocolitoare, conform IPJ Hunedoara. Atât şoferiţa cât şi bărbatul care conducea TIR-ul au scăpat nevătămaţi din accident. Conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional cu amendă şi 9 puncte de penalizare.
Tot viteza neadaptată la condiţiile de drum a stat la baza producerii unui alt accident rutier. Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Streisângiorgiu, a fost rănit după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea. Evenimentul rutier a avut loc pe DN66, pe raza localităţii Batiz, iar poliţiştii au stabilit că şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a lovit un podeţ, după care autoturismul s-a răsturnat şi a rămas suspendat pe plafon, în canalul pluvial de pe marginea drumului public.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

22 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

22 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

22 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

22 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

22 de ore ago