Categories: Actualitate

Ţintuită de pat şi bătută până aproape de comă

Victima a ajuns desfigurată la spital şi a avut nevoie de aproape o lună de zile de îngrijiri pentru a-şi reveni. Cel care a bătut-o este chiar concubinul ei, un individ extrem de gelos. Acesta şi-a ameninţat iubita cu moartea dacă va spune prin ce chinuri a trecut.
Calvarul femeii ar fi avut loc în comuna Balşa, la domiciliul agresorului, în vara aces­tui an. Victima a le-a relatat anchetatorilor că a fost bătută de concubinul ei în urma unei crize de gelozie. A fost legată de pat aproape o noapte întreagă şi lovită fără încetare. ”Pe fondul unei crize de gelozie, incul­patul a în­ceput să o lovească pe per­soana vătămată, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii în zona superioară a cor­pului şi în zona coas­telor. La un moment dat inculpatul nu i-a mai aplicat victimei lovituri, însă pentru că aceas­ta a încercat să fugă pentru a solicita ajutor, inculpatul a imo­bi­li­zat victima punând pe ea o plapumă care se afla pe pat, prinzându-i totodată mâinile, asigurându-se în acest fel că victima nu se va putea elibera. Deşi persoana vătămată i-a solicitat agresorului, în repetate rânduri să o elibereze, să nu o mai lovească, inculpatul nu i-a permis acesteia să se ridice din pat. Imo­bilizarea persoanei vătămate a durat apro­ximativ 4 ore, respectiv între 00.00 – 04.00, timp în care inculpatul îi mai aplica vic­timei, din când în când, lovituri în zona feţei cu pum­nii”, se arată în actul de sesizare.
Femeia a suferit mai multe fracturi la faţă şi nas, iar când agresorul a văzut că se află în stare gravă, a lăsat-o să cheme ambu­lan­ţa. Nu înainte de a-i cere să-i promită că va spune că a căzut pe scări. Arestat preventiv pentru violenţă în familie, individul a re­cunoscut la anchetă totul. Andraş Kokoras, în vârstă de 56 de ani, a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru infracţiunea de violenţă în familie şi 1 an şi 6 luni în­chisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Sentinţa finală dictată de judecători a fost de 3 ani, însă nu a ajuns în puşcărie pentru că pedeapsa i-a fost suspendată sub supraveghere. Magistraţii l-au obligat să-i achite concubinei 5.000 euro daune ma­teriale şi 20.000 euro daune morale.
La scurt timp după condamnare, femeia a cerut Judecătoriei Deva, în ultimele zile ale lunii octombrie, să emită un ordin de protecţie împotriva agresorului, ceea ce s-a şi întâmplat. Astfel, individul nu are voie să se apropie de concubină la o distanţă mai mică de 50 de metri ori să ia legătură cu ea prin orice metodă. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago