Tiberiu Balint: Ce am furat eu şi Moloţ?

Sorina Popa

Ieri, la conferinţa de presă susţinută de conducerea liberală deveană, Tiberiu Balint (foto), liderul organizaţiei municipale a PNL, a spus că „social-democraţii se laudă cu proiectele europene, dar e vorba de proiectele pe care eu le-am început, pe vremea când eram vicepreşedinte al Consiliului Judeţean”.
Liderul PNL Deva a mai spus că se tot vorbeşte de dezastrul lăsat de liberali în judeţ. „De trei ani, de când m-au arestat pe mine şi pe Moloţ, nu s-a spus ce anume am furat? Ce am furat?! Moloţ a luat mită Centrul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă? Cum se poate? E acolo, e construit, are tot ce trebuie în el. Cum poţi să iei mită 80 de miliarde, o clădire care e în interiorul unei baze militare? Aia e mita lui Moloţ. Eu ce am luat mită? Uitaţi-vă şi la ce au scris atunci (procurorii, n. red.), şi la ce se întâmplă de trei ani de zile. De doi ani de zile stăm ca să se facă o expertiză contabilă care nu găseşte nici măcar evaziune fiscală, nu găseşte nimic. Dar se spune că liberalii sunt hoţi”, a declarat Tiberiu Balint.
Dosarul în care sunt implicaţi Mircea Moloţ, Tiberiu Balint, dar şi alte trei persoane, se află încă la DNA Alba. Potrivit procurorilor, în dosar este vorba de atribuirea ilegală a unor contracte de lucrări publice finanţate din fonduri europene şi de statul român, în care beneficiar a fost CJ Hunedoara. Ancheta DNA a început în 2013 şi vizează infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, dare de mită, luare de mită, abuz în serviciu, spălare de bani şi fals în înscrisuri, pentru care este cercetat Mircea Moloţ, şi luare de mită, spălare de bani şi fals în înscrisuri, puse în sarcina lui Tiberiu Balint. Ulterior, procurorii au extins cercetările, iar noile infracţiuni pentru care a fost anchetat fostul preşedinte al CJ Hunedoara se referă la folosirea influenţei politice a acestuia pentru a-şi sprijini ilegal firmele apropiaţilor săi.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • nu a zis nimeni ca ati furat, ati luat doar mita.lasa ca stiti voi f bine nu mai faceti pe prosti si inocenti.

  • Nenea Tibi tu si Molot nu ati furat, nu... doar ati intins mina si ati primit.E mare rusinica, acum sa spui ca nu e adevarat, fi barbat daca ai ceva in pantaloni:) si capu sus mai Tibi draga nu umbla cu fofarlica...:)).Mare tupeu ai ma tibi......offff.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

19 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

19 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

19 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

19 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

19 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

19 ore ago