TENIS DE MASĂ. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, campioni naţionali

Tenismenii Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au obţinut titlurile de campioni na­ţio­nali de tenis de masă la simplu, dumi­nică, la competiţia care s-a desfăşurat fără spectatori în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău.
Bernadette Szocs a obţinut al doilea său titlu naţional la simplu, după ce a câştigat cu 4-2 în finala cu Eliza Samara. În penul­timul act, Bernadette Szocs a dispus de Irina Ciobanu cu 4-1, iar Samara a învins-o pe Andreea Dragoman cu 4-3.
Ovidiu Ionescu l-a învins în finală de sim­plu masculin pe Cristian Pletea cu scorul de 4-2, acesta fiind al şaptelea său titlu con­se­cutiv de campion naţional. În semifinale, Ionescu a dispus de Hunor Szocs cu 4-0, iar Pletea a trecut de Rareş Şipoş cu 4-1.
În finala de dublu mixt, perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs a câştigat cu 3-0 în faţa cuplului Cristian Chiriţă/Irina Cio­banu. La dublu feminin: Irina Ciobanu/Adina Diaconu s-au impus cu 3-1 în finala cu Bernadette Szocs/Andreea Dragoman. Ovi­diu Ionescu şi Cristian Chiriţă au câştigat finala probei de dublu masculin, 3-1 cu Cristian Pletea/Rareş Şipoş.
Important este faptul că Bernadette Szocs, Eliza Samara, Andreea Dragoman, toate din echipa naţională feminină a Ro­mâ­niei. urmăresc o calificare la Jocurile Olim­pice de la Tokyo, unde pot evolua atât la individual cât şi la întrecerea pe echipe, dacă se vor califica după campionatu euro­pean din aprilie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.