FOTBAL. Jocuri amicale ale juniorilor de la CSM Deva

Finalul de săptămână a fost marcat de multe jocuri amicale de fotbal pentru echipele din judeţ, dar şi un week-end plin de fotbal pentru grupele de copii şi juniori de la CSM Deva. Coordonatorul centrului de juniori şi copii de la CSM Deva, prof. Marius Sîrbu a de­clarat: „Procesul metodic de antrenamente desfăşurat la nivelul centrului, se reflectă atât în jocul consistent, dar şi în rezultatele re­marcabile obţinute în acest week-end de câ­teva din grupele de copii”.
Grupa juniorilor U 15 de la CSM Deva a în­vins echipa similară de la Pandurii Târgu-Jiu cu 1-0 într-un trial desfăşurat pe sinteticul din incinta stadionului Cetate Deva. Antrenori Florin Călugăriţa şi Flaviu Leucean i-au folost în aceast joc pe Glodean, Pleniceanu- Ghiura, Varro, Sita, Dragoşa, Negru, Urs, Chiţimia, Fa­naca, Miclăuş, Şerban, Mariş, Rota­riu, Grigore, Ciorchelea, Buta.
Juniorii de la grupa CSM Deva U 19 au pierdut la limită, 1-2 , în urma unui joc foarte bun, împotriva echipei de seniori de Liga 3, CSM Jiul Petroşani. Cinci dintre juniorii deveni de la această grupă au fost convocaţi de an­trenorul principal al echipei de seniori, Ştefan Nanu, pentru a participa în cantonamentul de la Băile Herculane, organizat în perioada 01- 10 februarie. Lotul care a evoluat în jocul cu formaţia din Valea Jiului a fost alcătuit din Bârsan, Adobroaie, Voinea – Fazekaş, Ior­dache, Vărzaru, Branea, Tătar, Coman, Sicoe, Sapta, Iştoc, Nicoară, Mustaţă, Soare, Boldor, Mircea, Strugariu, Avram, Chirică, Tamaş. An­trenor principal a acestei grupe este prof. Marius Sîrbu, iar antrenor secund Alexandru Doboş.
Cei mai mici juniorii de la gruparea de­veană, cei de la U 13, au disputat două jocuri spectaculoase şi au câştigat partida cu CSM Jiul Petroşani cu 3-0, dar au fost învinşi de cei de la Vulturii Arad cu 3-1. Au jucat la CSM Deva: Glodean- Beltechi, Drăgan, Ciobanu, Do­doi, Negrilă, Bigdaniuc, Dumitriu, Vişan, Lă­că­tuş, Lăcătuş 2, Oancea, Dimarco, Ticula, Ba­sarabă, Bobora, Şponor, Orosz. Gergely, Stă­nescu, formaţia fiind pregătită de an­trenorul Constantin Vişan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.