Categories: Publicitate

Televizorul – 5 cazuri în care îl poţi folosi

Rar întâlnim oameni care să nu aibă în locuinţă un televizor. Dintre cei care sunt posesorii unui astfel de aparat, foarte puţini mai au modele vechi, cu tub. Acum, cei mai mulţi au plasme sau Smart TV-uri şi cu ajutorul lor se pot bucura de petrecerea timpului liber într-un mod cât mai divers, după cum urmează:

1. Vizionarea posturilor de pe abonamentul de televiziune
De cele mai multe ori, televizoarele sunt întrebuinţate pentru a te putea bucura de posturile din grila de programe pentru care ai optat la abonament. E modul clasic în care ele sunt utilizate şi poţi alege să te uiţi la filmele şi emisiunile preferate, să asculţi muzică de pe canalele dorite sau să îţi laşi copilul să se uite la desene animate, documentare şi aşa mai departe.

2. Filme de pe platformele online
Dacă modelul pe care îl deţii e un Smart TV, atunci nici nu ai nevoie de un abonament de televiziune pentru a te relaxa. Poţi foarte bine să vizionezi filme de pe platformele online, contra cost, bineînţeles. Vei găsi o mulţime de producţii interesante, de toate genurile, pe Netflix sau HBO, cele mai populare aplicaţii de acest fel din ţară noastră. Filmele sunt traduse în limba română şi vei găsi chiar şi câteva care aparţin ţării noastre.

3. Conţinut media de pe stick
Poţi să redai conţinut media de pe stick chiar şi de pe un TV ce nu e unul inteligent. Ai nevoie doar de un port USB disponibili. Dacă el există, poţi să salvezi pe o memorie externă de acest fel muzică, poze, dar şi filme, iar apoi să le redai atunci când doreşti asta.
La filme, de multe ori pot exista probleme legate de subtitrare, în sensul că aceasta nu e afişată. Pentru a remedia acest inconvenient, ceea ce trebuie să faci e să redenumeşti fişierul în care se află subtitrarea în aşa fel încât să fie identic cu numele fişierului în care se află filmul.

4. Gaming de pe consolă
Dacă îţi place să îţi petreci timpul liber jucându-te pe consolă, ai nevoie bineînţeles de un televizor. Nici aici nu e musai să fie Smart, atâta timp cât are interfaţa potrivită pentru a putea conecta xBox-ul, PlayStation-ul sau alte astfel de device-uri. Când vine vorba de gaming, cu cât ecranul e mai generos, cu atât experienţa va fi una mai plăcută.
Cu ajutorul consolei poţi să transformi o plasmă clasică în Smart TV, dacă are porturile necesare ce fac legătura, iar apoi să foloseşti ambele aparate pentru a viziona conţinut de pe YouTube, diverse site-uri sau platforme de filme online.

5. Monitor pentru computer
Dacă ai o unitate centrală, deoarece nu eşti adeptul laptopurilor, ci vrei un desktop, atunci televizorul poate juca rol de monitor. Ai nevoie doar să îl poţi conecta, deci, de o interfaţă compatibilă. Cu un cablu care face legătura dintre aceste două elemente totul se va rezolva şi te vei putea bucura de beneficiile unor astfel de aparate.

Dacă vrei să cumperi un televizor pe care să-l foloseşti în diverse scopuri, pe Macrotehnicus vei găsi trimitere spre o multime de modele, dar şi sfaturi legate de cum să alegi un astfel de dispozitiv sau tot felul de alte device-uri.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

8 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

8 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

8 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

8 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

8 ore ago