Categories: Eveniment

Taximetrist, bătut şi ameninţat cu cuţitul

Loredana Goangă

Un taximetrist a trecut prin clipe de coşmar, după ce doi indivizi l-au ameninţat cu un cuţit şi l-au luat la bătaie. Agresiunea s-a produs chiar în centrul oraşului Haţeg.

Refuzul este rezolvat cu bătaia
Marţi spre miercuri noaptea, un şofer de taxi a trăit o experienţă pe care nu o va uita toată viaţa. Bărbatul, de 39 de ani, a mărturisit poliţiştilor de la Investigaţii Criminale din Haţeg că a fost victima unor agresiuni fizice în timp ce se afla într-o parcare amenajată din centrul oraşului. Fiindcă taximetristul a refuzat să ducă doi bărbaţi, tată şi fiu, la Călan, aceştia s-au enervat şi l-au luat la bătaie, ameninţându-l şi cu un cuţit. În urma agresiunii, haţeganul s-a ales cu răni seriose şi după ce a fost consultat de medici, s-a stabilit că are nevoie de aproximativ 18 zile de îngrijiri medicale.

Agresorii rămân în libertate
Autorii faptei, Pardalian Z., de 37 de ani, şi fiul acestuia, Pardalian Z., de 18 ani, din Haţeg, au fost reţinuţi 24 de ore, timp în care au fost prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare. Însă, judecătorul a decis ca amândoi să fie cercetaţi în libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

o zi ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

o zi ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

o zi ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

o zi ago