Tarifele pentru închirierea unui loc de parcare în Deva

Ieri, în şedinţa Consiliului local Deva au fost aprobate tarifele pentru închirierea locurilor de parcare arondate blocurilor de locuinţe din municipiu. Acestea au fost calculate în funcţie de tipul de parcare şi de nivelul TVA din 2017.
Potrivit proiectului de hotărâre, valoarea chiriei anuale pentru parcările neacoperite va fi: pentru persoane fizice 86,92 de lei pe an fără TVA şi 103,55 de lei cu TVA; pentru persoane juridice 261,94 de lei pe an fără TVA şi 311,71 de lei pe an cu TVA. Valoarea chiriei anuale pentru parcările acoperite va fi: pentru persoane fizice 164,52 de lei pe an fără TVA şi 195,78 de lei pe an cu TVA; pentru persoane juridice va fi de 494,35 de lei pe an fără TVA şi de 588,28 de lei cu TVA.
În acelaşi document se arată că sunt scutite de la plata chiriei anuale pentru un loc de parcare la domiciliu persoanele cu handicap care au în folosinţă sau în proprietate un autoturism, sau însoţitorii acestora, cu condiţia să aibă acelaşi domiciliu cu persoana cu handicap. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

48 de minute ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago