Categories: Actualitate

Tânărul care şi-a bătut şi jefuit vecinul, judecat pentru tâlhărie calificată

Acuzatul are 20 de ani şi a mai avut probleme cu legea. A fost arestat preventiv după ce şi-a bătut un vecin, a intrat peste el în casă şi l-a tâlhărit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au finalizat dosarul recidivistului şi l-au înaintat magistraţilor. Gabriel Florea, de 20 de ani, se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, după ce magistraţii Judecătoriei Petroşani i-au prelungit măsura preventivă.
Recidivistul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Este învinuit că şi-a bătut un vecin de 49 de ani. L-a atacat pe casa scării şi l-a lovit cu pumnul în faţă, apoi a intrat în apartamentul celui bătut cu o sticlă cu băutură pentru a-i cere iertare. Bărbatul agresat l-a refuzat, însă suspectul a revenit în locuinţă după circa 30 de minute şi l-a agresat din nou, ca mai apoi să-i fure mai multe bunuri de valoare şi mâncarea din frigider. La scurt timp, poliţiştii l-au depistat pe tânăr şi l-au reţinut. Poliţiştii au mai recuperat jumătate din prejudiciul de 7.000 de lei provocat de tâlhar. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

o oră ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago