Categories: Eveniment

Tânără decedată din cauza unui şofer băut

Natalia Bumbac

O tânără de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, şi-a pierdut viaţa, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. Tragedia a avut loc duminică, 25 octombrie, în jurul orei 05.20, în municipiul Brad.
Un şofer, în vârstă de 30 de ani, din comuna Vălişoara, care se deplasa pe strada Avram Iancu, din Brad, a intrat în coliziune cu un excavator parcat pe marginea străzii, pe direcţia de deplasare a autoturismului. Vărzariu Lavinia, tânăra de 26 de ani, se afla în dreapta şoferului, iar în urma impactului a suferit traumatisme grave. „Pacienta de 26 de ani, victima accidentului rutier, a suferit un traumatism carnian şi toracic, dar şi fracturi la o mână şi un picior. Aceasta a fost transportată la Spitalul din Brad, unde medicii au intubat-o, încercând să o stabilizeze. Totodată, a fost solicitată o ambulanţă pentru a putea fi transferată la Spitalul din Deva. Doar că din cauza traumatismelor grave, pacienta a decedat după aproximativ două ore din momentul în care a fost preluată de la locul accidentului de către echipajul medical”, a afirmat mediul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Acesta a adăugat că şoferul maşinii a suferit câteva zgârieturi.
Potrivit IPJ Hunedoara, excavatorul parcat pe marginea străzii era semnalizat, iar şoferul este posibil să nu-l fi văzut. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru a elucida cauzele producerii accidentului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bujoara, văcuța norocoasă salvata de pompieri

Ce au făcut colegii noștri brădeni de Sfântul Andrei?, informeaza pompierii hunedoreni. “De cum s-a…

2 zile ago

Ziua Națională a României

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara - Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat…

4 zile ago

MESAJ 1 DECEMBRIE

În urmă cu 104 ani, la 1 decembrie 1918, România s-a născut sub semnul unității…

4 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

5 zile ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

5 zile ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

5 zile ago