Actualitate

Tânăr bătut de fostul iubit al prietenei lui

Extrem de gelos, agresorul l-a ur­mărit pe actualul iubit al fetei și când a prins momentul l-a luat la bătaie. Victima agresiunii a avut nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale pentru a se recupera.
Incidentul deosebit de violent s-a pe­trecut pe o stradă din municipiul Lupeni, iar tânărul bătut se îndrepta spre un bar din localitate pentru a ve­dea un meci de fotbal alături de amici. „În timp ce era căzut la pământ, băr­batul a fost lovit în continuare de către inculpat, cu pumnii și picioarele, în zona capului. În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni care au ne­ce­sitat 25-30 zile de îngrijiri me­dicale”, se arată în ancheta pro­curorilor. Aceștia chiar l-au testat pe tânărul bătut cu po­ligraful, pentru a afla dacă cele sus­ținute de el se con­firmă. Rezultatul a arătat fără echivoc că a fost sincer în răspunsurile privind agresarea sa fizică de către inculpat. Bătăușul, recidivist din Lupeni, s-a lăudat fostei sale iubite că i-a bătut prietenul, dar n-a recu­nos­cut fapta în fața anchetatorilor. În baza probelor, pro­curorii au dispus trimi­terea în ju­de­cată a individului pentru infracțiunea de loviri sau alte violenţe, cazul ur­mând să fie soluționat de Judecătoria Petroșani. (M. Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

16 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

17 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

o zi ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

o zi ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

o zi ago