Categories: Actualitate

Tâlhărit sub pretextul că i-a făcut avansuri sexuale nepoatei

Un bărbat de 31 de ani, din municipiul Lupeni, a fost condamnat la peste trei ani de închisoare pentru că l-a tâlhărit pe un prieten al fostului iubit al nepoatei sale. Cu un singur pumn l-a lăsat inconștient pe tânăr, pe motiv că s-ar fi purtat nepotrivit cu nepoata sa și ar fi plătit-o pentru sex.
Totul s-a întâmplat în zona Gării Lupeni, unde victima tâlhăriei a fost atrasă de un­chiul fetei sub pretextul că vrea să-i ex­plice ce are cu nepoata sa. „Persoana vă­tă­mată și martorul au plecat, deplasându-se în zona Gării CFR Lupeni, pentru a aștepta pe (…), care urma să îi ducă cu mașina în localitatea Câmpu lui Neag. În timp ce aș­teptau, în zonă a venit și martora G.G., care a plecat la farmacia din apropiere pentru a lua medicamente și căreia persoana vă­tămată i-a dat suma de 10 lei să cumpere ceva pentru copil. Pe fondul unor discuții inițiate de către inculpat, în care acesta susținea că persoana vătămată a avut un comportament necuviincios față de ne­poata lui, și că i-ar fi dat acesteia bani pen­tru a o determina să întrețină raporturi sexuale cu el, l-a îndemnat să îl însoțească în gangul din apropiere, să discute”, se arată în anchetă. Tânărul s-a dus spre gang, urmat de către tâlhar, dar a fost lovit din spate cu pumnul în zona maxilarului și în cădere s-a lovit cu capul de o scurgere. A rămas inconștient iar în acest timp tâlharul i-a luat portofelul în care se afla suma de 700 lei, iar apoi a plecat ne­pă­sător. O vânzătoare de la un magazin din apro­pierea sesizat incidentul prin apel 112. Cel bătut și tâlhărit a fost dus la Spitalul Lupeni, unde a stat internat mai bine de zece zile. Trimis în judecată pentru tâl­hărie, Covaci Emanuel a fost condamnat de Judecătoria Petroșani la 3 ani și 2 luni de închisoare, însă sentința nu este de­finitivă. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

22 de ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

22 de ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

22 de ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

22 de ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

22 de ore ago