Categories: Actualitate

Tâlhăria este în floare la Hunedoara

Oana Mihnea

În miez de noapte, o patrulă de poliţişti aflată în parcarea Spitalului Dr. Al. Simionescu din Hunedoara a ajutat un bărbat să scape de o gaşcă de tâlhari.
Unul a fost mai împiedicat
Patrula de siguranţă publică a observat că este tărăboi pe strada Victoriei şi sunt implicate mai multe persoane. Aceştia s-au îndreptat către locul cu pricina cu gândul de a-i sancţiona pe făptaşi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. La vederea poliţiştilor, cei cinci gălăgioşi au luat-o la goană. Unul dintre ei n-a fost atât de rapid şi a căzut în mâna oamenilor legii. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din municipiul Hunedoara. La o privire mai atentă, în locul unde a avut loc tărăboiul, zăcea lovit un bărbat de 58 de ani, care a declarat poliţiştilor că a fost agresat de una din persoanele din grup, care a încercat să îl buzunărească, dar a avut noroc că a intervenit patrula de poliţie. Victima a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la tâlhărie şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor celor implicaţi.
Îşi trăgeau cagule pe faţă
Zilele trecute, un alt grup infracţional specializat pe tâlhării şi furturi calificate a fost înhăţat de oamenii legii. Petru Claudiu Butnariuc, zis „Moldoveanu“, Constantin Gabriel Ciolea, zis „Melesio“ şi Mihaly Revai au fost reţinuţi după ce au tâlhărit un bărbat din Hunedoara, căruia i-au luat 300 lei şi telefonul mobil. Se pare că aceştia au la activ mai multe furturi din societăţi comerciale şi din garaje şi au tâlhărit mai multe persoane din Hunedoara pe timp de noapte. Ca să nu rişte să fie recunoscuţi, foloseau cagule, cu care îşi acopereau feţele. Judecătoria Hunedoara a admis propunerea de arestare a celor trei pentru o perioadă de 30 de zile.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 ore ago