Categories: Eveniment

Angajată a spitalului din Hunedoara, agresată de un individ condamnat pentru viol și tâlhărie

O salariată a Spitalului Municipal Hunedoara a fost agresată astăzi, joi, 22 februarie, în jurul orei 15.00, de un individ, în vestiarul unității medicale. Nu sunt cunoscute în acest moment intențiile agresorului. Se știe doar că acesta a fost eliberat condiționat anul trecut, după ce a ispășit o condamnare primită pentru viol și tâlhărie.

Femeia în vârstă de 43 de ani a mers la vestiar să se schimbe, iar un bărbat de 40 de ani, din municipiul Hunedoara, a dat buzna peste ea. La auzul strigătelor de ajutor ale femeii, agenții de pază ai spitalului au intervenit. Aceștia l-au prins și imobilizat pe agresor, după care au chemat la fața locului polițiștii.

”De urgenţă, la unitatea medicală s-a deplasat o patrulă de siguranță publică care l-a identificat pe prezumtivul agresor, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Hunedoara.  Persoana vătămată, o femeie în vârstă de 43 de ani, le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se afla în vestiarul unităţii, bărbatul a împins-o, moment în care aceasta s-a lovit în zona spatelui. Femeia a primit îngrijiri medicale de specialitate, dar nu a necesitat internare. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, a informat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Procurorul de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, l-au pus pe agresor sub control judiciar pentru 60 de zile.

Femeia agresată lucrează la Registratura spitalului. Managerul unității medicale, Radu Budae ne-a declarat că angajata i-a spus că s-a speriat foarte tare. Vestiarul se află în partea centrală a spitalului, în continuarea Unității de Primiri Urgențe, la parterul clădirii, nefiind o zonă izolată. Individul era venit, se pare, în vizită la o altă persoană internată în unitatea medicală.  (Natalia Bumbac)

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Masă zilnică gratuită pentru copiii din Vețel

Magdalena Șerban Potrivit Ordinul ministrului educaţiei şi al ministrului agriculturii şi dezvol­tării rurale nr. 3.840/81/2024…

5 minute ago

Orăștioara de Sus: drumuri bune, din finanțări câștigate pe diferite axe și fibră optică pentru o acoperire extinsă

Magdalena Șerban Fiecare primar se organizează ad­mi­nistrativ în funcție de carac­te­ris­ticile și nevoile comunității pe…

5 minute ago

În câteva zile, Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului devean va fi dată în folosință

Așteptarea va lua sfârșit în scurt timp. Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean…

56 de minute ago

Stabilitatea politică la guvernare aduce stabilitate în România

Stabilitatea politică la guvernare aduce stabilitate în economie și un risc redus de instabilitate socială…

56 de minute ago

Premieră la UVT: se lansează platforma online cu materiale didactice bac.uvt.ro

Universitatea de Vest din Timișoara lansează anul acesta platforma bac.uvt.ro, unde elevii din întreaga țară pot…

o oră ago