Taberele scolare, ocupate de Revelion

Nicoleta Popa

Părinţii care sunt nevoiţi să lucreze şi de sărbători le pot pregăti o surpriză celor mici. Astfel, ei pot alege să-şi trimită odraslele într-o tabără şcolară. Trebuie însă să se grăbească, deoarece la cele două tabere din judeţul Hunedoara, Youth Hostel Căprioara şi Costeşti, nu mai sunt locuri libere de Revelion, ci doar pentru Crăciun. Toate cele 55 şi respectiv 22 de locuri au fost rezervate încă de luna trecută.

Condiţii bune de cazare
Pentru doar 450 de lei pentru sărbătorile de Crăciun, şi 500 de lei pentru Revelion, elevii hunedoreni pot petrece şase zile de neuitat în taberele amintite. Pe lângă masa festivă, aici vor avea parte de programe de colinzi susţinute de ansambluri artistice de la noi din judeţ, dar şi de plimbări cu sania trasă de cai. „Condiţiile oferite sunt foarte bune, iar preţurile sunt acceptabile. Taberele şcolare din judeţul nostru sunt la mare căutare şi în rândul elevilor din toată ţara. Surpriza cea mai mare o constituie faptul că anul acesta, pentru taberele hunedorene, au optat elevi din Maramureş”, a declarat Cristian Grigoraş, şeful Direcţiei Judeţene pentru Tineret.
Dacă pentru Costeşti şi Căprioara au optat elevi tocmai din nordul ţării,  hunedorenii au preferat alte locaţii. Astfel, 40 de elevi de la şcolile din judeţul Hunedoara îşi vor petrece vacanţa de iarnă la Arieşeni, judeţul Alba. Taberele şcolare oferite de Direcţia pentru Tineret Hunedoara sunt deschise atât elevilor, cât şi cadrelor didactice sau tinerilor, care urmează o facultate sau au deja un loc de muncă.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

7 ore ago