Suntem o echipã puternicã

  Sorina Popa

Ieri la amiază, deputatul Laurenţiu Nistor (foto stânga) şi senatorul Dorin Păran (foto dreapta), ambii de la USL, şi-au lansat oficial candidatura, pentru un nou mandat fiecare, în comuna Luncoiu de Jos. Lumea s-a strâns în număr mare la căminul cultural din satul Luncoiu de Sus, iar liderii USL nu s-au lăsat mai prejos, participând la evenimentul politic într-un număr foarte mare.

Medicamente compensate aproape total
Liderul PNL pe judeţ, Mircea Moloţ (foto mijloc), dar şi primarul Devei, care este preşedintele PC Hunedoara, Petru Mărginean, primarul comunei Luncoiu de Jos, Călin Dud, cel din Crişcior, Ovidiu Furdui, cel din Simeria, Emil Rîşteiu, dar şi alţi edili şefi ai social-democraţilor şi directori de structuri deconcentrate au venit să-i sprijine pe cei doi parlamentari în campania electorală.
„În ultimii trei ani şi jumătate, românii au fost minţiţi de guvernele lui Băsescu. A sosit, însă, timpul, să spunem STOP batjocurii şi să ne recăpătăm speranţa. Am distrus şi ultimul bastion politic al lui Băsescu, guvernul condus de Răzvan Ungureanu. Nu este suficient, şi acum, trebuie să fim mai uniţi ca niciodată. Pe 9 decembrie, vom duce a doua luptă pentru oprirea batjocurii portocalii. Guvernul USL a făcut primul pas, acela de a creşte salariile tăiate în 2010. Apoi, a anulat impozitarea pensiilor, iar din decembrie anul acesta, medicamentele vor fi compensate în proporţie de 90 la sută, pentru cei cu salarii sub 1.000 de lei”, le-a spus deputatul Laurenţiu Nistor, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul Brad-Valea Mureşului.
La rândul său, senatorul Dorin Păran a declarat la Luncoiu de Sus că „sperăm să se dea bani pentru intabularea terenurilor agricole. Camerele agricole trebuie să funcţioneze şi ele cât mai curând. Sunt convins că USL va câştiga alegerile, deoarece suntem o echipă extrem de puternică şi care pune în centru omul”.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

  • Parca ala din dreapta nu era pe la PDL pana acuma? S-a mutat la USL? Votati-l cu incredere. El v-a taiat salariile. Ce baiat bun... Pacat sa nu-l votam...

  • Oare toti care citim presa, suntem doar niste idioti si incapabili din opinia lui Nistor Laurentiu?!
    Inainte sa vorbeasca de compensare de 90% la medicamente, sa faca ceva in privinta importarii tutoror medicamentelor...
    Domnule deputat- se compenseaza medicamentele 90%, dar difera pretul in functie de firma producatoare... Mai exista si farmacisti si doctori care cunosc sistemul.
    Lasati discursurile astea numai pt prostime ca Dan Diaconescu, pt manipulare
    Confundati sistemul de sanatate cu biserica in care v-ati pictat?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

22 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

22 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

22 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

22 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

22 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

22 de ore ago