Subalternii lui Berceanu s-au fãcut de râsul curcilor

Nicolle Ebner

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADN) SA a reacţionat neaşteptat de repede, după ce administraţia locală din Haţeg a amplasat câteva panouri, la intrarea în oraş, prin care arăta că adevăratul vinovat pentru gropile din DN66 este tocmai CNADN. Se pare că administratorii DN 66 nu au suportat adevărul şi nu au găsit altceva mai productiv de făcut, decât să amendeze Primăria Haţeg, deoarece a amplasat panourile, fără avizul lor.

Câtă operativitate, când e vorba de sancţiuni!

Primăria Haţeg a amplasat mai multe panouri, cu scopul de a arăta conducătorilor auto cine este adevăratul vinovat pentru gropile din carosabil şi pe cine trebuie să dea în judecată şoferii care-şi distrug maşinile în această zonă. „Primăria oraşului Haţeg vă cere scuze!!! Această trambulină se află aici datorită Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara. Aici sunt banii dumneavoastră!!!”, se poate citi pe unul din panourile montate la intrarea în Haţeg. Cu o rapiditate care lipseşte cu desăvârşire când este vorba de respectarea unui contract pe bani publici, CNADN a amendat Primăria Haţeg cu 3.000 lei deoarece, potrivit procesului verbal: „a montat/amplasat panouri publicitare cu fond roşu, scris alb, cu conţinut informativ, în intersecţiile DN 66 cu străzile laterale fără acord şi autorizare de amplasament din partea DRDP Timişoara”. Cum spuneam, de râsul curcilor, pentru că citind mai departe procesul verbal, pe cine credeţi că a luat directorul Secţiei Drumuri Naţionale Hunedoara, Gheorghe Brânzan ca martor? Pe Marius Mitrofan, nimeni altul decât „directorul firmei care, de şapte ani are contract să repare DN66, şi nu-i în stare să facă nimic”, după cum spune chiar primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş.

Scrisoare către ministru

„Decizia celor de la Direcţia Regională de Drumuri Timişoara este halucinantă. Noi suntem cei mai oropsiţi din toate oraşele din judeţ prin care trece DN 66, iar directorul secţiei din Hunedoara, Brânzan, a promis că lucrările vor fi executate până la 1 mai. Nici măcar nu au mişcat un fir de praf de pe drum, darămite să respecte termenul la care s-au angajat şi, în loc să găsească soluţii pentru repararea drumului, ei amendează primăria”, a declarat primarul Nicolae Timiş. „Am să-i trimit o adresă ministrului Radu Berceanu, prin care-i voi mulţumi pentru sprijinul acordat pentru terminarea lucrărilor la DN66. Am să descriu cu lux de amănunte profesionalismul colaboratorilor săi din teritoriu”, mai spune primarul, cu ironie.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • De acord cu panourile publicitare , dar sa invete angajatii primariei sa scrie corect in limba "romaneste care sUnt".

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago