Categories: Sport

Strâns cu… neprogramarea, Jiul şi-a plătit din datorii

Ciprian Marinuţ

Clubul Jiul Petroşani a achitat, în această săptămână, salariile a patru jucători care îşi depuseseră memorii la Federaţia Română de Fotbal, pentru a evita neprogramarea în etapa de campionat de mâine.

Unii se bucură, alţii sunt tot fără bani
Riscul de a pierde jucători şi de a fi neprogramaţi în campionat i-a determinat pe şefii „alb-negrilor” să se caute adânc prin… conturi şi să achite o parte din cele mai vechi restanţe către fotbalişti. Pe lista priorităţilor s-au aflat datoriile faţă de jucătorii Moldovan, Firan, Tonca şi Filip, care şi-au primit salariile restante, deoarece au fost printre primii ce au depus memorii la FRF. Dacă nu ar fi achitat aceşti bani, cei de la Jiul pierdeau jucătorii, care ar fi devenit liberi de contract şi riscau să fie neprogramaţi în etapa de campionat de mâine.
Un alt grup de jucători, care la rândul lor au depus memorii la Federaţie, pentru a deveni liberi de contract, dar probabil că le-au înregistrat mai târziu, nu au primit nici un fel de bani de la clubul Jiul. „Nu ne bagă nimeni în seamă. Nu stă nimeni de vorbă cu noi. E nesimţire curată. Am de luat salariile pe patru luni”, a declarat Cristian Deaconescu, golgheterul Jiului, în sezonul trecut. În schimb, alţii, precum Hotoboc şi Drida, au revenit la antrenamente în baza unor probabile promisuni că li se vor achita restanţele. Din acest motiv, este posibil ca şi alţi jucători să revină la sentimente mai bune faţă de club, care la rându-i, pare că încearcă să  îndrepte situaţia. Jiul (locul 3) va juca, mâine, în deplasare, cu Seso Câmpia Turzii (locul 11), iar lotul alb-negrilor pare a fi unul mai valabil decât la anterioarele meciuri în care antrenorul Toni Sedecaru a fost obligat să apeleze la juniori.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Watches be grateful over Rolex, Cartier, Swiss watches etc are those names every greatest treasures produce dreams. These watches are fully untrue thanks to a nine-to-five set.

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

16 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

16 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

16 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

16 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

16 ore ago