Categories: Sport

Start în regim de „accelerat”

CFR Simeria a început în forţă returul şi a câştigat meciul din deplasare cu ambiţioasa CSM Şcolar Reşiţa, scor 1-0. Trupa antrenată de Marius Opric a urcat de pe locul trei, pe poziţia secundă a clasamentului, la un singur punct de lidera ACS Recaş.

Cei mai buni dintre hunedoreni

Gruparea feroviară îşi menţine statutul de cea mai bine clasată echipă din judeţ şi după prima etapă a returului. CFR Simeria a trecut cu bine „examenul şcolar” şi în deplasare, câştigând cu 1-0, la Reşiţa, deşi ambiţiile adversarilor au fost mari. Unicul gol a fost reuşit de Raul Lintaru în minutul 63, în urma unui penalti scos de Suciu şi ratat de Făgărăşanu. Antrenorul Marius Opric susţine că echipa sa a jucat bine în faţa unui adversar extrem de incomod şi că obiectivul de viitor este câştigarea tuturor meciurilor ce urmează. „Echipa a făcut un joc bun, deşi venea după o lungă perioadă de pauză şi a avut în faţă un adversar tenace. CSM Şcolar a făcut câteva achiziţii importante, în prim-plan fiind Alin Biţiş fost la Mureşul şi FCM Tg. Mureş şi un fundaş central, tot de la FCM Tg. Mureş, şi a abordat jocul cu ambiţie. Am reuşit însă să dominăm partida, iar în afara golului, am mai avut alte trei-patru ocazii bune. La faza golului, Lintaru a reuşit să trimită mingea în poartă, după o lovitură de la 11 metri ratată de Făgărăşanu. Penaltiul a fost obţinut de Suciu, care a insistat la o minge şi l-a păcălit pe portar, care apoi l-a faultat în careu. În continuare, ne propunem să câştigăm toate meciurile, indiferent de adversar ori dacă jucăm acasă sau în deplasare”, a spus tehnicianul grupării feroviare. În runda următoare, CFR Simeria va întâlni, pe teren propriu, pe Bihorul Beiuş, ocupanta locului trei. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

12 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

14 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

21 de ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

21 de ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

21 de ore ago