Categories: FlashSport

Start împiedicat în play-out

Ciprian Marinuţ

Handbalistele de la Cetate Deva au fost conduse pe tot parcursul primului duel din play-out cu CSM Ploieşti şi au pierdut fără drept de apel, scor 32-27 (20-13). Sportivele antrenate de „prietenul clubului” Ioan Mătăsaru au scuza că au făcut deplasarea la Ploieşti chiar ieri în ziua meciului şi că în ultima vreme patronul, Marian Muntean, le-a cam lăsat de izbelişte. Următoarea partidă dintre ocupantele locurilor opt (Cetate) şi unsprezece (CSM) este programată sâmbătă, la Deva, iar în caz de egalitate după două meciuri, duelul decisiv va avea loc tot la Deva, o zi mai târziu.

Au făcut figuraţie
Disputa de ieri de la Ploieşti a fost radical diferită de cele două întâlniri din sezonul regulat, ambele câştigate de Cetate Deva, 36-21, în tur, şi 29-24, în retur. Comparativ cu prestaţia bună din cele două partide câştigate, handbalistele de la Cetate au fost de nerecunoscut ieri, iar gruparea ploieşteană, antrenată de Dumitru Muşi, s-a dovedit mai motivată şi mai eficientă. Ca dovadă, CSM Ploieşti a condus de la primul fluier până la final, iar diferenţele mari de scor înregistrate pe tabelă nu au pus nici un moment sub semnul întrebării numele echipei câştigătoarea. Trupa din Ploieşti a condus cu 5-1, 7-3, 16-8 şi 20-13 la pauză, pentru ca în repriza secundă să reducă din forţa ofensivă şi să permită devencelor să se apropie la patru goluri 26-22 şi cinci lungimi, 32-27, la final.
Prima fază a play-out-ului se dispută după sistemul „cel mai bun din trei jocuri”, iar următoarea partidă dintre Cetate şi CSM este programată sâmbătă, la Deva. În caz de victorie a devencelor şi egalitate la general după două meciuri, CSM Ploieşti şi Cetate Deva se vor confrunta din nou, o zi mai târziu, tot pe terenul echipei devene, mai bine clasate în ierarhia Ligii Naţionale, după sezonul regulat.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-au pus deja la bă­taie bani frumoși pen­tru unii candidați care…

37 de minute ago

Laurențiu Nistor: Drumuri moderne pentru dezvoltarea comunităților locale

Infrastructura rutieră modernă este primul pas spre dezvoltarea social-eco­no­mică și turistică a județului Hunedoara. Consiliul…

41 de minute ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara Pentru că va primi titlul de Cetățean de Onoare…

41 de minute ago

Bulina negră

Dan Vîlceanu, deputat neafiliat Pentru că l-a mușcat pe fostul său coleg, deputatul Florin Roman,…

42 de minute ago

Ce exemplu, ce scandal! Bătaie în Parlamentul României. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că i-a dat un genunchi în față

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat,…

47 de minute ago

Un nou val de praf saharian lovește România – Care vor fi zonele afectate

Meteorologii anunţă că un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de…

48 de minute ago