Categories: Sport

Start cu dreptul în amicale

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a învins cu scorul de 4-3 pe Frontiera Curtici (Liga a IV-a Arad) în primul joc de verificare disputat în această iarnă. Antrenorii Mircea Alic jr. şi Raul Spătaru au folosit jucătorii experimentaţi în prima repriză şi au dat credit juniorilor în partea secundă, astfel că hunedorenii au câştigat prima repriză cu 3-1, dar au pierdut-o pe a doua cu 1-2.

Festival de goluri în zăpadă
Conform clasicei reţete a meciurilor de pregătire, cei doi tehnicieni hunedoreni au decis să ruleze toţi jucătorii disponibili la acest meci de verificare, pentru a le evalua potenţialul şi a le oferi ocazia să-şi demonstreze calităţile. Cum şi gruparea din judeţul Arad a jucat deschis, a rezultat un meci frumos, cu şapte goluri, deşi terenul de zgură din Complexul Sportiv „Michael Klein” era acoperit cu un strat de zăpadă.
Obligaţi de superioritatea ligii în care evoluează şi de rolul de gazde, hunedorenii au început în forţă şi au condus cu 3-0, după dubla lui Bozian şi golul marcat de Tecs, din penalti. Frontiera Curtici  şi-a arătat veleităţile ofensive înainte de intrarea la cabine, iar Adrian Piţ a stabilit scorul la pauză la 3-1. FC Hunedoara a dat tonul la goluri şi după pauză, ducând scorul la 4-1, prin Crengăniş, care a fructificat o pasă perfectă de la Gheară. Apoi, din cauza schimbării liniilor şi a trimiterii în teren a opt juniori, jocul etalat de „alb-albaştri” a pierdut din consistenţă, iar Frontiera Curtici a controlat finalul partidei. Arădenii au marcat de două ori prin Piţ şi Avrămuţiu, iar FC Hunedoara a ratat un penalti prin juniorul Mercurean, care nu a reuşit să-l învingă pe experimentatul portar al oaspeţilor. FC Hunedoara va susţine următorul meci test sâmbătă, 30 ianuarie, tot acasă, în compania grupării CNS Cetate Deva.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

8 ore ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

8 ore ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

8 ore ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

8 ore ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

8 ore ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

8 ore ago