Sport

Stăm bine și la volei, fotbal, badminton și baschet

Sezonul competițional actual poate fi considerat unul foarte bun pentru elevii de la Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” Deva la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Merg la faza regională
Echipa de volei feminin gimnaziu (clasele V- VIII) a Colegiului din Deva, pregătită de Alexandru Bădoi, a câș­tigat etapa județeană și s-a situat pe locul cinci la etapa de zonă, în timp ce echipa de volei fete-liceu (clasele IX-XII) s-a clasat pe locul secund și aș­teaptă o confirmare pentru a participa la faza regională.
Un loc I a înregistrat și echipa de fotbal gimnaziu a Colegiului Național Pedagogic din Deva, clasele V-VI, for­mație care a câștigat etapa județeană și s-a calificat la etapa zonală. Eleva Cosmina Eliza Dan a câștigat etapa județeană la disciplina badminton și s-a calificat la etapa finală a acestei între­ceri naționale, în timp ce echipele de baschet băieți gimnaziu (clasale V-VIII prof. Radu Dănuț Șteopan) și cea de handbal liceu – băieți (clasele IX-XII, pro­fesor Cătălin-Dorin Suciu) s-au situat pe locul secund la faza ju­de­țeană. Clasări pe locul al treilea la în­tre­cerile din etape județene ale Olim­piadei Naționale a Sportului Școlar au înregistrat echipele de baschet fete liceu (clasele IX-XII) și cea de fotbal fete gimnaziu (clasale V-VI, Cupa Tymbark U12).

Locul trei la badminton
La nivelul întrecerilor individuale, Bogdan Alexandru Gligor a obținut locul trei în competiția județeană de bad­minton liceu (clasale IX-XII), Laurențiu Adam a fost ocupantul acel­uiași loc, III la pentatlon băieți, liceu (clasale IX-XII), iar Rareș Blăgăilă s-a clasat pe locul III în competiția de te­tratlon băieți gimnaziu (clasele V -VIII).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago