Categories: Actualitate

Spargere cu repetiţie la un bar din Petroşani

Maximilian Gânju

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Petroşani, este cercetat pentru furt calificat după ce a spart un bar din localitate. Hoţul, Mihai Tomică, a luat la primul raid mai multe sticle cu băutură, dar după ce le-a golit, s-a întors la locul faptei, deoarece a pus ochii pe televizorul din bar.
„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, în urma activităţilor de cercetare întreprinse, au depistat un suspect în vârstă de 26 de ani, din Petroşani, despre care au stabilit că este prezumtivul autor a două infracţiuni de furt calificat, comise pe raza municipiului. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că suspectul, în noaptea de 27 spre 28.02.2016, în jurul orei 22:50, a pătruns – prin forţarea uşii de acces – în interiorul unui bar din municipiul Petroşani, de unde a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, iar în jurul orei 01:04 a revenit în acelaşi bar şi a sustras şi un televizor, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.000 lei“, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Individul a mai furat, tot în aceeaşi noapte, şi un autoturism pe care l-a abandonat într-un cartier de la marginea Petroşaniului. Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru de furt calificat. Anchetatorii au cerut magistraţilor Judecătoriei Petroşani să emită mandat de arestare preventivă pe numele individului, lucru care s-a şi întâmplat.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

20 de ore ago