Categories: Actualitate

Snopit în bătaie de patru indivizi

Maximilian Gânju

Un hunedorean de 42 de ani a fost bătut de patru indivizi pe motiv că firma la care este angajat n-a făcut lucrări de calitate pe o stradă din Cugir. Trei dintre agresori au fost prinşi de poliţişti şi sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.
Incidentul a avut loc în Cugir, acolo unde firma la care este angajat muncitorul din Hunedoara reabilitează o stradă. Patru indivizi l-au bătut pe bărbat, pe motiv că lucrările sunt de slabă calitate. Totul a pornit de la o bordură din faţa porţii unei gospodării. Proprietarii au cerut să fie coborâtă şi au ajuns la un consens cu constructorii, dar câţiva amici ai acestuia au pornit scandalul. Victimă a căzut muncitorul hunedorean.
”Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului, a rezultat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Hunedoara, angajat la o societate comercială ce desfăşoară activităţi de reabilitare a străzii respective, pe fondul unor discuţii contradictorii legate de calitatea lucrărilor, a fost agresat de patru bărbaţi care, după comiterea agresiunii, au părăsit locul faptei”, au spus poliţiştii. Aceştia au reţinut trei agresori, iar al patrulea a fost dat în urmărire. Bătăuşii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

17 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

17 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

17 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

17 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

17 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

17 ore ago