Sindicalistul striper a fost exclus din PNL

Dana Istudor

Liderul minerilor de la mina Vulcan din Valea Jiului, protagonistul filmului în care rămâne în chiloţi după un număr de striptease la cheful angajatelor din industria minieră, a fost dat afară din partid şi a demisionat şi din funcţia de consilier local al municipiului Vulcan. Aurelian Enache (foto), poreclit de mineri „Chipendalul huilei”, a fost exclus din PNL Vulcan, după ce conducerea organizaţiei a considerat că liderul “, a pus în lumină proastă organizaţia PNL, prin conduita sa lipsită de decenţă (…) şi care aruncă într-o lumină proastă atitudinea PNL de a oferi românilor o politică a bunului simţ”.

Liderul minerilor de la EM Vulcan a declarat că a demisionat din Consiliul Local Vulcan înainte de a apărea filmul şi că este vorba de un şantaj asupra lui. Din cauză că nu a cedat şantajului, filmul în care el face striptease în faţa a zeci de femei a fost făcut public. Pe de altă parte, cazul acesta face şi victime colaterale. După ce s-a trezit că i-a apărut poza pe ecranul unui post naţional de televiziune legat de scandalul acesta, Zoltan Lacataş, liderul LSMVJ ameninţă cu judecata, pentru că i s-a folosit abuziv imaginea. „Deja m-am săturat! Pentru orice se întâmplă în Valea Jiului sau în judeţul Gorj, în ceea ce priveşte mineritul, este folosită imaginea mea. Se vorbea despre Enache şi pe ecran era postată poza mea”, a declarat Zoltan Lacataş.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Zoltan L. are dreptate,dar de ce a tolerat politica sa se amestece in sindicate.Se stie ca politica nu-i o doamna.Oare numai pentru ca uitindu-ne la TV vrem sa avem si noi tirfele noastre reprezentative.Am mai avut un cowboy caruia ii placea la nebunie sa se urce pe masa si sa gaureasca tavanul de la "Vegas" cu focuri de pistol si se numea Luceafar.De ce n-am avea si curve sindicale,care sa evolueze la bara,numite "cipandei"?Dl. Lacatas mai are unul in pregatire,linga el,care este sau numai raspunde la numele de "cizmar".Cizmar subteran,of-course.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago