Simona Halep va juca în Billie Jean King Cup

Simona Halep (29 de ani) şi-a încheiat prematur aventura la Miami Open (23 martie – 3 aprilie), dar pentru a treia jucătoare de tenis a lumii urmează noi provocări în pe­ri­oada următoare.
Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Miami înaintea meciului de sâmbătă cu Anastasija Sevastova din turul 3, din cauza unei accidentări la umărul drept! Simona va beneficia de trei săptămâni de odihnă, iar pe 16 şi 17 aprilie va lupta pentru România în competiţia inter-ţări din tenisul feminin
Imediat după barajul din Billie Jean King Cup cu Italia, Simona Halep va debuta în se­zonul ei preferat, cel de zgură! Eleva lui Darren Cahill şi-a anunţat prezenţa la turneul WTA de la Stuttgart, programat în perioada 19 – 25 aprilie 2021.
Simona Halep are la dispoziţie trei săp­tă­mâni pentru a se recupera după accidentarea suferită la turneul de la Miami, în timpul meciului cu Caroline Garcia! Românca s-a ho­tărât să joace în Billie Jean King Cup – fosta Fed Cup, pe 16 şi 17 aprilie, contra Italiei. Întâl­nirea va avea loc la Cluj-Napoca, iar ech­i­pa va fi condusă de noul căpitan, Monica Niculescu:
„M-am hotărât să joc la Fed Cup pentru că îmi doresc mereu să joc Fed Cup şi faptul că am stat o lună m-a ajutat mult să pot merge să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoţie diferită, o încărcătură emoţională foarte mare şi este epuizant. Dar mă bucur că pot să merg… Şi pentru Moni mă bucur, ştiam că va fi căpitan. Mă bucur tare mult pentru ea şi sper să facem o treabă bună”, declara Simona înainte de Miami Open.
Simona va lupta pentru România, dar şi pen­tru un bolid Porsche în luna aprilie! Tur­neul de la Stuttgart (19 – 25 aprilie), primul desfăşurat pe zgură la care va concura Simona Halep în 2021, este renumit pentru faptul că oferă o maşină Porsche campioanei! Premiul constând într-o maşină a devenit deja o tradiţie, regula fiind implementată încă din anii ’70 de către sponsorul principal al tur­neului.
Totodată, vor fi oferite premii totale în va­loare de 565.530 de dolari în cadrul com­pe­tiţiei care se va desfăşura cu porţile închisei! Meciurile Simonei Halep, ale lui Naomi Osaka, dar şi celelalte jocuri vor fi transmise în direct pe site-ul turneului. După Stuttgart, în sezonul de zgură sunt programate turneele de la Ma­drid (29 aprilie – 8 mai), Roma (10 – 16 mai) şi Roland Garros (23 mai – 5 iunie).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.