Categories: Sport

Şi Muşi a plecat de la Cetate

Ciprian Marinuţ
Antrenorul Dumitru Muşi (foto), fost secund al naţionalei, a demisionat de la Cetate Deva şi a părăsit echipa, după trei etape în care nu a obţinut nici un punct. Marian Muntean, patronul formaţiei devene, susţine că „divorţul” este unul cu cântec, în vreme ce Muşi pretinde că totul s-a rezolvat pe cale amiabilă.
Învins de… necunoscut
Şi Dumitru Muşi a avut aceeaşi soartă ca şi ceilalţi antrenori, care au încercat să facă performanţă la Cetate Deva. Tehnicianul a avut un început promiţător, cu rezultate bune în meciurile de pregătire, însă în campionat, la momentul adevărului, totul s-a prăbuşit. După trei etape, în care n-a obţinut nici un punct, şi cu o săptămână înainte de runda a patra, Muşi a decis că e momentul să plece. Fostul secund al naţionalei a păţit la fel ca mulţii săi predecesori, întrucât n-a reuşit să cunoască şi să stăpânească cu adevărat lotul de handbaliste şi să le afle secretele, pentru a le determina să joace la nivelul la care sunt…plătite. „A invocat probleme personale, de sănătate şi de familie şi a plecat. Eu i-am plătit salariul în avans pe trei luni şi el a lucrat doar două luni, iar pentru asta, o să-l dau în judecată, întrucât  în contract există clauze care prevăd că trebuie să restituie banii dacă demisionează. Oricum, dacă nu pleca singur, îl determinam eu să plece, întrucât era arogant, lipsit de respect faţă de mine şi faţă de jucătoare. Pentru că a părăsit clubul fără acordul meu, nu va mai putea antrena, până nu-şi rezolvă conflictul cu Cetate”, a spus Muntean.
Ameninţă cu dezvăluiri incendiare
Dumitru Muşi a pus despărţirea de Cetate pe seama incompatibilităţii cu ideile finanţatorului Marian Muntean. „Am convenit să-mi dau demisia, întrucât ideile mele şi ale domnului Muntean despre obţinerea performanţei sunt radical opuse. Regret că am plecat, întrucât venisem la Deva cu gânduri serioase şi aveam la dispoziţie un lot competitiv. Cât despre bani….m-a plătit doar pe două luni, atât cât am lucrat. Dacă acest domn, Muntean, va continua cu minciunile, sunt pregătit să fac unele dezvăluiri despre situaţia reală de la Cetate Deva”, a spus Dumitru Muşi.
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

18 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

18 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

18 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

18 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

18 ore ago