Şi la Vulcan, PSD şi PNL merg separat la primărie

Consilierul local, Alina Cîrstoiu (foto) va fi candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Vulcan, după ce actualul edil şef, Gheorghe Ile, principalul favorit pentru un nou mandat, a trecut la PSD.

Decizia de rupere de PSD la Vulcan au luat-o liberalii. “După mai multe dispute, am susţinut punctul nostru de vedere în Biroul Politic Naţional şi s-a decis să candidăm aici, pe liste separate”, a declarat Nicolae Petroi, membru PNL Hunedoara. Cîrstoiu spune că liberalii nu au vrut să rupă alianţa, până ce în partid nu au intrat membrii PDL. „Organizaţia PNL Vulcan a fost, dacă nu chiar prima din judeţ, printre primele care au susţinut alianţa USL, pe când era preşedinte Marian Coltescu. De atunci, însă, în USL Vulcan, s-au făcut schimbări cu care nu am fost de acord. Când Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara, a spus că merge pe mâna lui Gheorghe Ile ca şi candidat din partea PSD, fără să fi avut loc negocieri cu noi, partenerii de alianţă, am decis să mergem fiecare pe drumul lui”, a declarat Alina Cîrstoiu, preşedintele organizaţiei Vulcan a PNL. (M.Gânju)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • PSD a incalcat grav protocolul celor 3 partide care formeaza USL, PSD trebuia sa se consulte cu colegi sai de la PNL in ceea ce priveste o eventuala candidatura a lui Gheorghe Ile.

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

8 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

8 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

8 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

8 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

8 ore ago