Categories: Actualitate

Şi-a omorât mama în bătaie

Ieri, Ioan Crăciunean, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut de oamenii legii, după ce i-a provocat moartea mamei sale în urma unei bătăi crunte.
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus schimbarea încadrării juridice, au pus în mişcare acţiunea penală şi au decis ca Ioan Crăciunean să fie reţinut pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte în condiţiile violenţei în familie. Incidentul dintre bărbat şi mama acestuia a avut loc la începutul lunii ianuarie. Beat fiind, hunedoreanul a lovit-o pe femeie atât de tare, încât la câteva zile distanţă, aceasta s-a stins din viaţă.
„Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, la data de 9 ianuarie 2016, în timp ce se afla la domiciliul din Hunedoara sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele mamei sale, cauzându-i multiple leziuni care au avut ca urmare decesul acesteia la data de 25 ianuarie 2016. Potrivit concluziilor preliminare, moartea a fost violentă şi există legătură de cauzalitate între leziunile traumatice care s-au putut produce la data de 9 ianuarie 2016 prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin comprimare între planuri dure“, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Ioan Crăciunean nu şi-a recunoscut vinovăţia, însă acesta urmează să fie trimis în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. (O. Mihnea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago