Categories: Actualitate

Și-a lovit fosta soție cu pumnul până i-a scos dinții

Victima agresorului va rămâne pentru toată viața cu o traumă au stabilit experții legiști. Soțul violent a fost inculpat pentru violare de domiciliu, lovire ori ale violențe și amenințare.

Nu s-au înțeles
Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Hu­nedoara, a fost anchetat de procurorii Par­chetului de pe lângă Judecătoria Deva, iar aceștia au stabilit că și-a sunat fosta soție pentru a-și vizita fetița, însă nu s-au înțeles cu privire la ora la care să aibă loc întâlnirea, între cei doi având loc, prin intermediul tele­fonului, un schimb de replici și jigniri. ”Cu toate acestea, în jurul orei 17:50, inculpatul și-a făcut apariția la poarta locuinței per­soa­nei vătămate, fără a o anunța în prealabil, a pătruns în curte, deși aceasta era încuiată și a intrat în casă, unde se aflau persoana vă­tămată, mama sa și fetița. Persoana vătă­mată i-a cerut inculpatului să părăsească locu­ința, însă acesta a intenționat să pă­trundă forțat în camera unde se afla fiica sa. Persoana vătămată s-a poziționat în fața ușii, iar inculpatul a strâns-o cu putere de gât pentru a o îndepărta din fața ușii, persoana vătămată l-a mușcat de mâna dreaptă, iar inculpatul a lovit-o cu pumnul în față, aceasta dezechilibrându-se. Între cei doi, a intervenit martora (n.r. soacra individului) care i-a cerut în mod insistent inculpatului să părăsească imobilul, însă a împins-o și pe aceasta, adresând cuvinte jignitoare și amenințări la adresa celor două femei. Între timp, per­soana vătămată a reușit să sune la salvare și la poliție, motiv pentru care inculpatul a părăsit curtea imobilului, amenințând cu moartea persoana vătămată”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Individul a fost condamnat pentru cele trei infracțiuni la o pe­deapsă totală de 1 an și 2 luni de închi­soa­re cu suspendare, însă sentința a fost ata­cată cu apel. Completul Curții de Apel Alba Iulia a reținut că medicii legiști au stabilit că victimei i-a fost afectă grav vorbirea, mas­ticația cât și estetica și fizionomia, fapt pentru care a majorat cuantumul daunelor morale și materiale de la 8.000 de lei la 15.000 de lei, daune pe care trebuie să le plătească inculpatul. Totodată, Curtea de Apel Alba Iulia a menținut condamnare penală dictată de instanța de fond, iar decizia este definitivă. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Așa zisul activist de mediu, Alin Andrioni, prins de polițiști

Alin Andrioni (foto), hunedoreanul care a lăsat un om paralizat pe viaţă, după protestul din luna…

4 zile ago

Protest al polițiștilor din penitenciare. În jur de 5.000 de angajați vor bloca, miercuri, activitățile din pușcării

Și lucrătorii din penitenciare protestează     Sindicaliştii din penitenciare anunţă că miercuri, timp de…

5 zile ago

Ministrul Virgil Popescu: „S-a semnat contractul pentru construcția și punerea în funcțiune centralei electrice de la Mintia

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că s-a făcut un nou pas important pentru construcţia…

5 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un politician din zonă și-a renovat vila de milioane…

5 zile ago

Bulina albă

Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg Pentru că, din fonduri nerambursabile, a câștigat finanțare pentru a…

5 zile ago

Bulina neagră

Camil T., din municipiul Deva: Pentru că a fost condamnat la pușcărie, fiind judecat pentru…

5 zile ago