Senatorul Vochiţoiu vrea control la Apa Serv

Sorina Popa

Senatorul PP-DD Haralambie Vochiţoiu (foto stânga) a declarat că a solicitat Corpului de Control al premierului să efectueze o verificare la societatea Apa Serv din Valea Jiului.

„Nu arăt cu degetul către cineva”
„Acolo sunt pierderi de sute de mii de euro. Cred că preţul apei în Valea Jiului nu este corect. Din cauza managementului acestei societăţi, tariful apei în zonă e mare. Nu arăt cu degetul către cineva, dar trebuie să se atragă atenţia în legătură cu această problemă. Este prima acţiune pe care o fac, solicitând controlul respectiv”, a afirmat senatorul Haralambie Vochiţoiu. Parlamentarul PP-DD susţine că la Apa Serv au fost încheiate contracte de consultanţă juridică, deşi firma are specialiştii ei în domeniu. Pentru toate neregulile identificate de el, Vochiţoiu a cerut verificarea reprezentanţilor primului ministru.

„Aştept să se facă lumină”
„Apa nu s-a scumpit în Valea Jiului din anul 2010. Şi atunci a crescut preţul, pentru că altfel, societatea nu ar fi putut să-şi continue activitatea. Când am preluat firma, încasările se ridicau la puţin peste 50 la sută. Acum, acestea sunt de 75 la sută. Firma nu are datorii la stat, la furnizori şi am cumpărat toate imobilele sechestrate de Finanţe, care au aparţinut societăţii Apa Serv. În condiţiile în care toate lucrurile s-au scumpit, îi asigur pe cetăţenii din Valea Jiului că anul acesta, preţul apei nu va fi mărit. Senatorul Vochiţoiu a fost pe la sediul societăţii noastre, dar niciodată nu a venit pentru interesul cetăţenilor, ci doar pentru interesul său. Aştept Corpul de Control al premierului, să facă lumină în acest caz”, a declarat Costel Avram (foto dreapta), directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Avram aplica vechea metoda sigura de spalat banii: angajeaza consultant juridic, avand angajati juristi la Apaserv.
    Moldovene cumperi imobile? Pe banii cui?
    Taxezi oamenii cu pretul ridicat al apei ca sa platesti avocati fara rost si sa cumperi imobile?
    Si sa ramai tu umflat si nesimtit.

  • stiti proverbul romanesc ??? HOTUL STRIGA HOTII ??? senatorul cu multe bube la ITM ar trebui sa aiba putina decenta, dar are un tupeu de te sperie

  • ...două gunoaie!!!!!Nu ştiu care să stea, mai sus, în pubelă!!!...totuşi, când se ia DNA ul de tătucu MOLOŢ????

  • Voi care sunteti functionari la stat ,care munciti ca , procuror ,judecator ,avocat ,politist, consilier ,primar ,medic sau profesor si sunteti acuzati de diferite infranctiuni penale ,de ce trebuie sa va faceti colegii cinstiti de rusine si societatea civila ,dati-va demisia urgent din functiile pe care le detineti si timp de 10 ani sa nu mai incercati sa aveti vre-o functie publica la stat ,interlopi cu legitimatie de la stat ce ati devenit !

    Justitiarul de Hunedoara

  • Ba cretinule mai lasa-ne cu ineptiile tale. Du-te la Zam handicapat mintal si nu mai posta prostiile tale la toate articolele. Esti un tampit plictisitor!

  • "Senatorul" Vochitoiu alias senatorul resturilor foloseste instrumentele statului pentru razbunari personale. Pai ba nene daca te-a prins ala ca furi apa tu ce faci? in loc sa platesti prejudiciul faci gura mare, ca le arati tu cine esti. esti un jeg ordinar cel mai mare hot din valea jiului, un gunoi si o punga cu voma.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago